Άγριο χώσιμο του Λιβιεράτου στο facebook – Ποιος επώνυμος τον εξόργισε
Showbiz

Άγριο χώσιμο του Λιβιεράτου στο facebook – Ποιος επώνυμος τον εξόργισε

Έσπασε τη σιωπή του ύστερα από τρία χρόνια, η συνέντευξη του όμως ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει... μάχη.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε ανοιχτά - πρώτη φορά τηλεοπτικά- για τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε, όμως τα λεγόμενα του δεν βρήκαν απόλυτα σύμφωνο τον Θάνο Ασκητή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να κάνει μια ανάρτηση στο facebook, στην οποία εξαπολύει βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον ενός «δήθεν επιστήμονα», χωρίς όμως να τον κατονομάζει.
Όλα άρχισαν από όσα είπε ο Λάμπης στη Χριστίνα Πολίτη σχετικά με την κατάθλιψη, σε μια εξομολόγηση του για λογαριασμό της πρωινής εκπομπής «Μega Με Μία». «Όσο κι αν σε βοηθήσει ο άλλος, όσο κι αν είναι δίπλα σου, αν δεν το θες εσύ ο ίδιος να βγεις, δεν βγαίνεις ποτέ. Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι αρρώστια. Για εμένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να είναι περήφανοι, γιατί είναι εμπειρία ζωής αυτό, που καλό θα ήταν να την έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι. Όταν περάσεις από εκεί, βλέπεις άλλα πράγματα».

Λίγο αργότερα όμως ο τραγουδιστής, διέγραψε το post του στο facebook και έγραψε ένα νέο: «Κατέβασα το προηγούμενο post επειδη τα σχολια του δηθεν επιστήμονα που ανεφερα μου μεταφερθηκαν και δεν τα ειδα ο ιδιος. Εμμενω ομως στην αποψη μου γι αυτόν γιατι πιστευω(κατα τη γνώμη μου πάντα)οτι λέει γενικότερα μεγαλες παπαριές και επιμενω οτι η κατάθλιψη ΔΕΝ ειναι αρρωστια, ειναι μια ψυχολογικη κατασταση στην οποια μπορει να μπει ενας ανθρωπος κατω απο πιεσεις ή δυσκολες καταστάσεις που μπορει να συμβαινουν στο περιβαλλον του ή ακομα και στην ιδια του τη σκεψη. Αντιμετωπίζεται όμως και ο καθενας μπορει να βγει απ αυτο αν το θελησει και ο ΙΔΙΟΣ καποια στιγμη! Δεν ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ δεν ειναι ΝΤΡΟΠΗ και συνηθως συμβαινει στα πιο αγνά και ευαισθητα άτομα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω....αλλά ετσι γίνεται συνήθως. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!Θα επανελθω. Σας ευχαριστω πολυ!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved