Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά από καιρό – ο προβληματικός γάμος και η ζωή με τον Ματέο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά από καιρό – ο προβληματικός γάμος και η ζωή με τον Ματέο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μιλάει σπάνια, όμως όταν το κάνει, δεν θέλει να κρύβει τίποτα από τον κόσμο που την αγαπά και την έχει χρίσει εδώ και χρόνια βασίλισσα στην τηλεόραση και στην καρδιά του.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στη «Γυναίκα» και στους στενούς της συνεργάτες Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλο και Κάλια Καστάνη, αναφέρθηκε στις επώδυνες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει:

«Και στα δυο κομμάτια της ζωής μου- τη δουλειά και τα προσωπικά- έχω πάρει επώδυνες αποφάσεις. Δεν ήταν αποφάσεις του ενός λεπτού. Με απασχολούσαν πολύ και για μεγάλα χρονικά διαστήματα: για έναν χρόνο, δυο, μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα μια απόφαση, αλλά άμα την πάρω την υποστηρίζω με νύχια και με δόντια».

Όσο για την προσαρμογή της στα νέα δεδομένα της ζωής της, η ίδια απαντά: «Έχω πάντα μια βάση, στο χαρακτήρα μου, στον τρόπο που κινούμαι και φέρομαι. Αλλά έχω προσαρμοστεί στα καινούργια πράγματα που μου έφερε η ζωή, τα καλά και τα κακά, μαθαίνοντας να προχωρώ με νέα στοιχεία στο χαρακτήρα μου. Μάλλον με αυτά οπλίζομαι για να αντιμετωπίζω τη συνεχή αναταραχή στην οποία βρίσκομαι τον τελευταίο χρόνο. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος πως επειδή διασκεδάζω πολύ μέσα στην εκπομπή, όλα είναι ρόδινα στη ζωή μου».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και τη νέα ζωή της στο πλευρό του συντρόφου της Ματέο Παντζόπουλου, η ίδια αποκάλυψε: «Αν μη τι άλλο, ο κόσμος ξέρει πως δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο γάμος μου είχε προβλήματα. Τελείωσε. Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω [...] Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved