Αντώνης Λουδάρος: «∆εν έχω νιώσει κακόβουλο ανταγωνισµό»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «∆εν έχω νιώσει κακόβουλο ανταγωνισµό»

Για συναγωνισμό και όχι κακόβουλο ανταγωνισμό κάνει λόγο ο Αντώνης Λουδάρος στις συνεργασίες του ενώ αποκαλύπτει και πώς καταλήγει σε μία τέτοια κάθε φορά.

Επίσης, μιλάει και για το ναυάγιο της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αποκαλύπτοντας και τους λόγους που τελικά δεν κατάφεραν να συνυπάρξουν σε μία θεατρική δουλειά.

Εχετε βιώσει σκληρό ανταγωνισµό;

«Ποτέ! ∆εν έχω νιώσει κακόβουλο ανταγωνισµό. Πάντα ήταν συναγωνισµός, που είναι βεβαίως και απαραίτητος. Από την άποψη πως, αν ο ένας είναι καλύτερος, µε αναγκάζει και εµένα να γίνω καλύτερος. Με αυτή την έννοια, ο συµπρωταγωνιστής µου θέλω να είναι εξαιρετικός γιατί αυτό γυρνάει και σε εµένα. Γίνοµαι και εγώ καλύτερος».

Με τι κριτήριο επιλέγετε µια συνεργασία; Το βλέπετε από τη µεριά του ρόλου ή των απολαβών;

«Σαφέστατα από την πλευρά του ρόλου και της συνεργασίας. Το οικονοµικό έρχεται µετά. Γιατί ωραίες και οι οικονοµικές απολαβές, θες να ζήσεις και να βγάλεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά το βασικό είναι να δουλεύεις µε ανθρώπους που πιστεύεις και εκτιµάς. Μπορώ να συµφωνήσω για έναν ρόλο που θέλω πολύ και να πάρω λιγότερα χρήµατα».

Ισχύει ότι η θεατρική συνεργασία µε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη δεν προχώρησε λόγω διαφωνίας για τα οικονοµικά;

«Είχαµε κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για να είµαι σε αυτή τη δουλειά, αλλά τελικά δεν προέκυψε. ∆εν είχαµε φτάσει να µιλήσουµε για τα οικονοµικά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved