Άβα Γαλανοπούλου: «Το ψέµα φοριέται πολύ σήµερα, η αλήθεια θέλει µεγάλη δύναµη»
Showbiz

Άβα Γαλανοπούλου: «Το ψέµα φοριέται πολύ σήµερα, η αλήθεια θέλει µεγάλη δύναµη»

Η Άβα Γαλανοπούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μπαμ μπαμ» που στις 19 Ιουνίου ανεβαίνει στο «Χυτήριο» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη. Η ίδια μιλάει για τον ρόλο της, για το ψέμα και την αλήθεια αλλά και για τα μακροπρόθεσμα σχέδια που η ίδια δεν κάνει ποτέ...

Έχεις καταλήξει στο τι είναι αυτό που µας κάνει να κρύβουµε την ταυτότητά µας;

«Αυτό το κάνουν άνθρωποι χωρίς βάθος, που δεν έχουν ψάξει τον εσωτερικό τους εαυτό, χωρίς παιδεία. ∆εν έχεις ανάγκη να κρυφτείς όταν είσαι σε αρµονία µε τον εαυτό σου. Το ψέµα φοριέται πολύ σήµερα, η αλήθεια θέλει µεγάλη δύναµη. Είναι καταδίκη να κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό. ∆εν είσαι ελεύθερος όταν καµώνεσαι διαρκώς κάποιον άλλον».

Έχεις ένα κοινό σηµείο µε τον ρόλο σου. Κι εσύ γράφεις.

«Ναι, κάποτε µάλιστα ζούσα από τα σενάρια. Και τώρα βάζω πάντα το χεράκι µου στους ρόλους µου, σε συµφωνία µε τους σκηνοθέτες βέβαια. Τον τωρινό ρόλο µου τον έχω χτίσει σε συνεργασία µε τον Γιώργο Βάλαρη. Όταν γράφεις, πρέπει να έχεις µέτρο και ρυθµό. Η συγγραφή είναι διαδικασία που µε ευχαριστεί, αν και δεν έχω τον χρόνο που είχα παλιότερα».

∆ιαπρέπεις στους κωµικούς ρόλους. Σου αρκεί η κωµωδία;

«Μου αρέσει πάρα πολύ, όπως και το δράµα. Αλλά στην Ελλάδα δεν τολµούν εύκολα οι σκηνοθέτες να σε φανταστούν σε κάτι άλλο. Οµως, έχει αποδειχτεί, για να µπορείς να παίξεις καλά δράµα πρέπει να γνωρίζεις κωµωδία. Θα ήθελα να κάνω και δραµατικούς ρόλους».

Εξακολουθείς να απεχθάνεσαι τα µακροπρόθεσµα σχέδια;

«Εννοείται. Μακρινά σχέδια ποτέ. Ειδικά στην εποχή που ζούµε. ∆εν πιστεύω στα σχέδια».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved