Showbiz

Αντίδοτο στο φορτισμένο κλίμα η μουσική των 15 50 στο Tramp!

Gossip-tv Team

Ο συναυλιακός χαρακτήρας των εμφανίσεων των 15 50 αποτελεί μουσική ανάσα ζωής για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την πρόσφατη καθημερινότητα.

Αντίδοτο στις εξελίξεις , ο κόσμος που χειροκροτεί και γίνεται ένα με την μπάντα των 15 50.
Τους 15 50 χειροκρότησε ο θρυλικός Γιώργος Πολυχρονίου.
Ο Γιώργος Πολυχρονίου δήλωσε ενθουσιασμένος με τους 15 50. Χαρακτηριστικά είπε : « Οι 15 50 είναι μια πολύ δεμένη μπάντα μ’ ευρηματικές εναλλαγές στο μουσικό πρόγραμμά της που ανεβάζει το κοινό, ποιότητα στον ήχο και στην παραγωγή κι εξαιρετικές ερμηνείες. Οι 15 50 είναι ό,τι καλύτερο , έχω δει.»
Ο Γιώργος Πολυχρονίου μάλιστα έδωσε προσωπικά τα συγχαρητήριά του, στον κιθαρίστα και leader της μπάντας, Ρουσσέτο Δημητρόγλου και τον τραγουδιστή, Μηνά Τσίγκο.

Το νέο τραγούδι των 1550, «Στη Δύση» που είναι η Summer reggae-rock ανάσα στη μουσική των 1550, έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.
Οι 15 50 , ανεβάζουν τη διάθεση όπως μόνο εκείνοι ξέρουν με εναλλαγές στο πρόγραμμά τους από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και παλαιότερες επιτυχίες τους.
Το δε τραγούδι τους « Εγώ είμαι για σένα» , έχει γίνει το τραγούδι των ημερών όπου σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι το τραγουδούν παρέα τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved