Δέσποινα Βανδή: «Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ »
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ »

Το 2003 ήταν για την Δέσποινα Βανδή μια χρονιά-ορόσημο. 

Τον Ιούνιο παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Ντε μη Νικολαΐδη, το Σεπτέμβριο έδωσε τη μεγάλη συναυλία στο Λυκαβηττό, πριν τον ακολουθήσει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Μαδρίτη, ενώ στην Ισπανία γεννήθηκε λίγο αργότερα και το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα.

«Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα ήταν τα πιο ωφέλιμα, τα πιο χρήσιμα, τα πιο ώριμα χρόνια της ζωής μου, αυτά που με άλλαξαν ως άνθρωπο. Ξέρεις, όταν είσαι 20-25, ο χρόνος σου μοιάζει ατέρμονος. Εκεί γύρω στα 30 αρχίζεις να συνειδητοποιείς την έννοια του χρόνου. Ίσως αν έκανα παιδιά νωρίτερα, να ήταν διαφορετικά. Για μένα, όμως, τα χρόνια πριν τα παιδιά περιστρέφονταν γύρω από τη δουλειά μου. Οι πρεμιέρες, οι καινούριοι δίσκοι, τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια. Φυσικά και μοιραζόμουν με τον κόσμο βαθιά συγκινητικές στιγμές μέσα από αυτό, αλλά δεν είχε έρθει κάτι να με αλλάξει ως άνθρωπο. Το 2003 έδωσα αυτή τη συναυλία έφυγα για τη Μαδρίτη, μετά ήρθε η Μελίνα. Δεν ξέρω αν ήταν μια συγκυρία παιδιών και ηλικίας, αλλά έκτοτε άλλαξαν άρδην οι προτεραιότητες μου. Το "εγώ" μου πήγε στην άκρη και το κέντρο της ζωής μου έγινε η Μελίνα και μετά και ο Γιώργος. Δημιουργήθηκαν, κατά κάποιον τρόπο, δύο παράλληλοι κύκλοι, η οικογένεια και η δουλειά, αλλά πάντα το μυαλό και η καρδία μου ήταν πρώτα στα παιδιά-Όλα άλλαξαν, ακόμα και η σχέση μου με τον Ντέμη. Και εκείνος κλήθηκε να αντέξει αυτή τη δική μου αλλαγή, που ξεκινά από το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη και τις μεταπτώσεις στη διάθεση της, μέχρι τα πάντα, αλλαγές που ενίοτε δημιουργούν και εντάσεις. Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ. Την ίδια περίοδο το "Γεια" στην Αμερική χτυπούσε κορυφές, όμως εγώ ήμουν σε εντελώς διαφορετικές "κορυφές" - με πάνες, γάλατα, δόντια και ξενύχτια. Υπήρξαν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή μας και εκεί τελικά μετράει το πόσο ένα ζευγάρι έχει ουσιαστικές βάσεις. Είναι τεράστιο λάθος να πιστεύει κάποιος πως, αν κάνει παιδιά, μπορεί να σώσει ένα γάμο. Το να έρθει ένα παιδί σε μια σχέση που δεν έχει βάσεις είναι καταστροφή. Μια γυναίκα, τουλάχιστον όπως εγώ έζησα τη μητρότητα, ξεχνά για ένα διάστημα όλους τους υπόλοιπους ρόλους της ζωής της. Ξεχνά να είναι γυναίκα, να είναι φίλη, κόρη, αδελφή. Είναι αποκλειστικά μαμά στην αρχή κι εκεί ο σύντροφος καλείται να σε βοή-θήοει να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Να σου δώσει χρόνο. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί το είχα αυτό» τόνισε στο People.

Η Δέσποινα ήταν συνεχώς αpό πάνω στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της, καθώς μέρα με τη μέρα συνειδητοποιούσε πόσο απαραίτητο είναι να γίνεται ο «πυροσβέστης» sε κάθε τους αγωνία και αναζήτηση. «Ξέρεις, όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, γεννιούνται ερωτήματα μέσα από την καθημερινότητα τους και ο γονιός καλείται να τα νουθετήσει, αλλά παράλληλα να τους εμφυσήσει κάποιες σημαντικές αρχές που θα τους βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι ενήλικες αργότερα. Αυτό με έβαλε σταδιακά οε ένα μηχανισμό να θέλω να είμαι όσο γίνεται καλύτερος άνθρωπος για τα παιδιά μου, για να τους σταθώ κα: να λειτουργήσω και ως πρότυπο για αυτά. Αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν και η πιο ουσιαστική, με άλλαξε τελείως ως άνθρωπο, θέλω να πιστεύω προς το καλύτερο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved