Αλέκος Συσσοβίτης: «Το θέατρο µε έχει βοηθήσει αρκετά να ξεπεράσω τις φοβίες µου»
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: «Το θέατρο µε έχει βοηθήσει αρκετά να ξεπεράσω τις φοβίες µου»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης φέτος πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μάνια Παπαδημητρίου στη θεατρική παράσταση «Kραυγή» που διαδραματίζεται ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, που είναι αδέλφια.

Πραγματεύεται τον φόβο που βιώνουν οι δυο τους και ο Αλέκος Συσσοβίτης μιλάει για όλα αυτά τα συναισθήματα που ζει μαζί με τον ήρωα που υποδύεται. «Ο φόβος, πάντως, είναι το κεντρικό θέµα της «Κραυγής»» λέει στη Real ο Αλέκος Συσσοβίτης και συνεχίζει: «Το πώς τον βιώνεις και το πώς τον αντιµετωπίζεις. Στην αρχή, τα αδέλφια νιώθουν ότι δεν ξεπερνιέται µε τίποτα. Στο τέλος, καταλαβαίνουν ότι ο φόβος έχει όρια. Περιορίζεται από την ικανότητα του ανθρώπου να µη νοιάζεται πια».

∆εν φοβάµαι τίποτα, είµαι ελεύθερος;

Μ.Π.: «Ναι. Κι εµένα µε αγγίζει πολύ αυτό, επειδή έχω πολύ φόβο µέσα µου, για πολλά πράγµατα. Για τη µοναξιά, για τον θάνατο...»

Το να είσαι ηθοποιός βοηθάει να τον ξορκίσεις;

Μ.Π: «Ναι... Αν και -µη νοµίζεις- το κοινό το φοβάσαι. Κι ας εκτίθεσαι διαρκώς µπροστά του».

Α.Σ.: «Οι ηθοποιοί νιώθουµε πολύ έντονα τον φόβο της κοινωνικής αποδοχής. Έχουµε διττή σχέση µε τον κόσµο. Από τη µία υπάρχει αγάπη, γι’ αυτό και ξεδιπλώνουµε τα προβλήµατά µας µπροστά του, προτρέποντας τον θεατή να δει και τα δικά του. Από την άλλη, όµως, έχουµε συνεχή αγωνία για το αν κάνουµε καλά τη δουλειά µας κι αν είµαστε αποδεκτοί. Πάντως, εµένα το θέατρο µε έχει βοηθήσει αρκετά να ξεπεράσω τις φοβίες µου. Κάποτε την υπολόγιζα περισσότερο την έκθεση. Τώρα τολµώ να εκτεθώ και µε τα λάθη µου, µε οποιοδήποτε κόστος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved