Showbiz

Κενά στην καταγγελία της Λίτσας Πατέρα για τη διάρρηξη - Τι έχει συμβεί;

Gossip-tv Team

Η αστρολόγος είχε πει στο Πρωινό: «Έγινε Παρασκευή 8 παρά... Το ωραίο είναι ότι εμείς στην πολυκατοικία που είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχει πρεσβεία κάτω με κάμερες, με κόσμο, έχει φύλαξη, εγώ έχω κάμερες μέσα στο σπίτι. Όμως είχαμε κάνει το λάθος και δεν είχαμε κλειδώσει. Έφυγε η κοπέλα και δεν κλείδωσε. Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα έτσι με τον ώμο του, ο άνθρωπος που θα δούμε και μπήκε μέσα. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα, άκουσα έναν ψιλοθόρυβο, λέω γύρισε η κοπέλα και βγαίνω έξω σιγά σιγά και όπως πήγα προς την πόρτα τη βλέπω μισάνοιχτη, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται και γυρίζω δεξιά που είναι μία κρεβατοκάμαρα και βλέπω μέσα αυτόν τον κύριο. Ντυμένος καταπληκτικά. Βγήκα έξω και αρχίζω να φωνάζω και έφυγε τρέχοντας».

Όμως, όπως αναφέρουν δημοσίευματα και κάνουν το γύρο του διαδικτύου, τέσσερις μέρες άργησε η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα να καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές, τη ληστεία που σημειώθηκε σε βάρος της, το πρωί της περασμένη Παρασκευής, μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στις 08:00 το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου, άγνωστος εισέβαλλε στο διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας στη Λ. Βασ. Σοφίας στο Σύνταγμα.
Ο δράστης άρπαξε ένα πορτοφόλι που περιείχε 20 ευρώ, ένα χρυσό σταυρό και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια. Όμως, η αστρολόγος, κατέφυγε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, προκειμένου να καταγγείλει τη ληστεία, στις 15:30 το μεσημέρι της 22ας Δεκεμβρίου, με τους αστυνομικούς να μην εντοπίζουν ίχνη διάρρηξης στις εισόδους, τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved