Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Το ότι δουλεύουµε µαζί µε τον Νάσο µάς έχει κάνει καλό»
Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Το ότι δουλεύουµε µαζί µε τον Νάσο µάς έχει κάνει καλό»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σπάνια αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συζύγου της Νάσου Γαλακτερού και της κόρης τους. Όταν όμως το κάνει, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική...

Πώς είναι η συνεργασία µε τον σύζυγό σου Νάσο Γαλακτερό;

«Η δουλειά που κάνουµε είναι ιδιαίτερη και έχει µεγάλες απαιτήσεις. Ατελείωτα ωράρια, που αν δεν είναι κάποιος µέσα σ’ αυτή είναι δύσκολο να τα κατανοήσει. Πιστεύω πως το ότι δουλεύουµε µαζί µε τον Νάσο µάς έχει κάνει καλό. Κάποιες φορές µπορεί να υπάρχει µια ένταση, άνθρωποι είµαστε, αλλά πάντα καταφέρνουµε να βρίσκουµε λύσεις. Μέσα από τη δουλειά έχω εκτιµήσει τον Νάσο ακόµα περισσότερο».

Τι άλλαξε ο ερχοµός της κόρης σου;

«Έχουν αλλάξει τα πάντα. Βλέπω τη ζωή µέσα από τα µάτια της, µε ενθουσιασµό και χαρά, σαν να τα ζω όλα για πρώτη φορά».

Άλλαξε και τον τρόπο που βιώνεις τις γιορτές;

«Όλα τα παιδιά µάς κάνουν να ξαναβλέπουµε τα Χριστούγεννα όπως όταν ήµασταν εµείς παιδιά. Φέτος εντυπωσιαστήκαµε ξανά από τα φωτάκια, από τους Αϊ-Βασίληδες, από τους συγγενείς συγκεντρωµένους σε ένα τραπέζι... Και εννοείται ότι ξαναείπαµε τα κάλαντα, γιατί η Σόφη περιορίζεται να χτυπάει το τριγωνάκι της. Άρα, χρειαζόταν και χορωδία, εµένα και τον µπαµπά της. Του χρόνου, που θα αρχίσει να τα λέει εκείνη, εµείς θα κάνουµε απλώς τους συνοδούς».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved