Σεφερλής: «Το ότι προσφέρω 25 χρόνια γέλιο µού δίνει δύναµη να συνεχίζω, παρά τα ατέλειωτα «πυρά»»
Showbiz

Σεφερλής: «Το ότι προσφέρω 25 χρόνια γέλιο µού δίνει δύναµη να συνεχίζω, παρά τα ατέλειωτα «πυρά»»

Η αγάπη του κόσμου για τον Μάρκο Σεφερλή είναι η μεγαλύτερη ανταµοιβή, γι’ αυτό και θέλει κάθε φορά να ανεβάζει τον προσωπικό του πήχυ όλο και πιο ψηλά για να ευχαριστεί το κοινό του. Ο ίδιος μιλάει για την πολιτική κατάσταση της χώρας, τα πυρά που δέχεται αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθει για όσους τον ακολουθούν τόσα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Πάµε λίγο στα πολιτικά. Τα... αγγλικά του Τσίπρα θα µπορούσαν να είναι νούµερα σε µελλοντική επιθεωρησιακή σου δουλειά;

«Κάτσε να δούµε τι θα γίνει ως το καλοκαίρι, γιατί γίνονται ανατροπές επί ανατροπών ανά ηµέρα! Να σκεφτώ τι θα γράψω από τώρα, µε τόσα που γίνονται; ∆εν τους προλαβαίνουµε! Πέρυσι άλλαζα κοµµάτια απ’ τα νούµερά µας σχεδόν κάθε ηµέρα... Πραγµατικά, έτρεχα πίσω από τις αλλεπάλληλες εξελίξεις χωρίς ανάσα. Και το ίδιο θα γίνει και φέτος, νοµίζω».

Το κοινό «φουλάρει» το «∆ελφινάριο» κάθε καλοκαίρι και το «Περοκέ» κάθε χειµώνα. Σε χαροποιεί η τόση αγάπη;

«Με γεµίζει χαρά και ευτυχία, γιατί αυτήν ήθελα να κερδίσω από το ’90 που βγήκα απ’ τη σχολή και από το ’95 που έγινα γνωστός. Στο πρόγραµµα της παράστασής µας υπάρχει κι ένα τρισέλιδο για τα «25 χρόνια γέλιο». Το ότι προσφέρω τόσα χρόνια γέλιο και έχω τόσο κόσµο µαζί µου να µε στηρίζει µε αγάπη και συγκινητική αφοσίωση µού δίνει δύναµη να συνεχίζω, να προχωρώ δυνατά µπροστά, παρά τα ατέλειωτα «πυρά» που δέχοµαι. Έχει µεγάλη σηµασία για µένα να προσφέρω γέλιο, να βλέπω το κοινό να ξεχνιέται, να αποδρά από τη δύσκολη καθηµερινότητά του, να ξεφεύγει, να ξεδίνει, να περνά καλά... Αυτή είναι άλλωστε κι η µεγαλύτερή µου ανταµοιβή. Ότι βλέπω τόσους ανθρώπους να περνάνε καλά από αυτό που έχω φτιάξει µε την οµάδα µου γι’ αυτούς. Γι’ αυτό και κάθε φορά ο πήχυς ανεβαίνει, γι’ αυτό και µου βάζω πιο δύσκολα, γι’ αυτό και κοπιάζω για να γίνοµαι καλύτερος. Για το κοινό που µε αγκαλιάζει µε τόση θέρµη! Από κει και πέρα, τι να µου πουν κάποιοι κακεντρεχείς, οι οποίοι θέλουν να υπάρχουν στον χώρο µέσα από θόρυβο, ίντριγκες και καβγάδες που κάνουν µόνοι τους; Εγώ απαντάω µε έργο. Αυτοί»;

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved