Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: Στον μόνο που χρωστάω μια συγγνώμη είναι στον εαυτό μου

Gossip-tv Team

Είδαμε την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Τζούλιας Αλεξανδράτου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2 Night Show και τελικά μια από τα ίδια. 

Η Τζούλια έκανε μεγάλα λάθη στη ζωή της αλλά δεν έφταιγε η ίδια αλλά οι κακοί άνθρωποι -σε έναν συγκεκριμένα αναφερόταν αλλά δεν τον κατονόμασε γιατί με το που μαθεύτηκε η επικείμενη συνέντευξή της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr έκανε ασφαλιστικά μέτρα για να μην αναφερθεί το όνομά του- που την παρέσυραν και της έκαναν πλύση εγκεφάλου και έκανε πράγματα που ποτέ δεν θα έκανε. Αλλά τα έκανε.

Και δεν έχει καμία ευθύνη γιατί ανήκουν στο παρελθόν και οι κακοί δημοσιογράφοι έχουν διαστρευλώσει όλη την αλήθεια σε ότι κι αν συνέβη στη ζωή της, από την συμπεριφορά της στα καλλιστεία, που την έκανε την γκριμάτσα αλλά δεν την έκανε για να την δει ο κόσμος αλλά για να την δει η κολλητή της που καθόταν σε ένα από τα τραπέζια. Και έτυχε να την πάρει η κάμερα και έτσι όλοι μίλησαν για την κακή συμπεριφορά της - που ήταν κακή αλλά δεν περίμενε να την δείξει η κάμερα και φταίει η κάμερα φυσικά και όχι η συμπεριφορά της.

Που η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ κακά για άνθρωπο, απλά έχει σχολιάσει στα πλαίσια του κουτσομπολιού -κάπου εδώ η Μαριάννα Ντούβλη, η Σάσα Μπάστα, η Άντζελα Δημητρίου και πολλοί άλλοι πέφτουν λιπόθυμοι από τον καναπέ τους- και ήρθε στον Γρηγόρη που εμπιστεύεται να δώσει συνέντευξη για την πολυσυζητημένη ροζ ταινία γιατί είναι σίγουρη ότι δεν θα διαστρευλώσει τα λεγόμενά της (;) -με ποιον τρόπο μπορεί να αλλοιωθεί μια καταγεγραμμένη on camera συνέντευξη είναι μια δική της πατέντα... (εκτός κι αν εννοεί κόψιμο των απαντήσεων στο μοντάζ που και πάλι αυτά που θα ακουστούν τα έχεις πει). Και μιλάει για πρώτη φορά για αυτό το θέμα....

Hello!!!!! Να της θυμίσουμε ότι έχει μιλήσει παντού γι' αυτό το θέμα. Στην αρχή λέγοντας ότι δεν το έκανε, μετά ότι ένας σύντροφός της γύρισε την ταινία και την έδωσε εν αγνοία της, μετά ότι το έκανε, μετά βρέθηκε να ψάχνει το ΣΔΟΕ τα της αμοιβής της. Μετά γύρισε και δεύτερη... Γιατί παρασύρθηκε αλλά δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της και πάλι φταίνει οι κακοί δημοσιογράφοι... Ζαλιστήκαμε... Μάλλον αυτά τα 5 χρόνια, η νέα ζωή, ο γάμος και η ξενιτιά δεν την ωρίμασαν.

Φάουλ και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που -τρισευτυχισμένος προφανώς που είχε δυνατό όπλο κατά της πρεμιέρας του Κωστόπουλου- απλά της χάϊδεψε τα αυτιά. Εκτός κι αν έχει κι εκείνος επιλεκτική μνήμη. Θα μπορούσε να κάνει μια έρευνα πριν. Το Gossip-tv εκείνη την χρονιά είχε δεκάδες ρεπορτάζ για όλα αυτά στα οποία αναφέρθηκε σήμερα η Τζούλια λέγοντας μια από τα ίδια. Μισές αλήθειες και μια δική της οπτική γωνία. Όπως πάντα.

Και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε μερικά -λίγα σε σχέση με τον όγκο που έχουμε- δημοσιεύματα του Gossip εκείνη την εποχή.

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ήμουν σίγουρη ότι θα με μιμηθούν. Όχι βέβαια υπέρβαρες»

Τον εφιάλτη της φυλακής αντιμετωπίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Μου βγήκε ξινό τo dvd. Το έχω μετανιώσει»

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Προσπαθούν να με διασύρουν”

Δημόσια συγνώμη ζητά η Τζούλια για το ροζ video

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Εγώ το έκανα, ο κόσμος γιατί το είδε;”

Η Τζούλια απαντά σε όλους τους επικριτές της

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Λάδι είναι καλύτερα»

Η σκληρή απάντηση της Τζούλιας στην Άντζελα Δημητρίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved