Ματθίλδη Μαγγίρα: «Με την αδερφή µου εκφράζοµαι ανοικτά»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Με την αδερφή µου εκφράζοµαι ανοικτά»

Για τη σχέση της με την αδελφή της Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία πρώτα και πάνω από όλα είναι ειλικρινής, μιλάει η Ματθίλδη Μαγγίρα η οποία μιλάει επίσης για την εποχή που είχε επιλέξει να αποσυρθεί για λίγο από τη δουλειά της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

∆ουλεύετε συνεχώς, από πολύ µικρή ηλικία. Νιώσατε ποτέ την ανάγκη για µια παύση;

Το έκανα και αυτό. Όταν παντρεύτηκα και έκανα την κόρη µου, έφυγα για τη Νέα Υόρκη. Εκεί ήµουν µαµά και νοικοκυρά. Τα παράτησα όλα για τέσσερα χρόνια για να µεγαλώσω το παιδί µου µε την οικογένειά µου.

Όταν δουλεύετε πολύ, νιώθετε ενοχές απέναντι στην κόρη σας;

Όχι, όταν ήταν πιο µικρή και διαµαρτυρόταν, είχα. Τώρα καταλαβαίνει πολλά πράγµατα. Επίσης της αρέσει όλο αυτό που βλέπει και θέλει να ασχοληθεί µε τα καλλιτεχνικά.

Είστε θετική στο να ασχοληθεί µε τα καλλιτεχνικά;

Ναι, φυσικά. Ο άνθρωπος που ξέρει τι θέλει να κάνει και το αγαπάει θεωρώ ότι πρέπει να το πραγµατοποιεί για να είναι ευτυχής. Και αν αυτό είναι που θέλει να κάνει, εννοείται ότι θα είµαι δίπλα της και θα τη στηρίξω.

Έχετε συγκρουστεί ποτέ σε κάποια συνεργασία µε την αδερφή σας Μπέττυ Μαγγίρα;

Ναι, και µε µεγάλη άνεση, γιατί είναι η αδερφή µου. Αν ο άλλος δεν είναι και τόσο δικό σου άνθρωπος, µπορεί να µην εκφράσεις ξεκάθαρα αυτό που πιστεύεις. Με την αδερφή µου εκφράζοµαι ανοικτά. Έχουµε έρθει πολλές φορές σε ρήξη, αλλά είναι πολύ δηµιουργικό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved