Καραμπέτη: «Να ενοχληθείς από τον κόσµο που θέλει να σου δείξει την αγάπη και την υποστήριξή του;»
Showbiz

Καραμπέτη: «Να ενοχληθείς από τον κόσµο που θέλει να σου δείξει την αγάπη και την υποστήριξή του;»

Αδιανόητο θεωρεί η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να υπάρχουν συνάδελφοί της που ενοχλούνται από την αγάπη που τους δείχνει ο κόσμος. Γιατί η ίδια είναι πάντα ευτυχισμένη όταν έχει μία ανοιχτή αγκαλιά από τους θαυμαστές της!  

Σε βρίσκω στην περιοδεία της «Ορέστειας» και µου έλεγες πριν από λίγο ότι δεν είχες σήµα, γι’ αυτό και βγήκες από το δωµάτιο του ξενοδοχείου για να µου τηλεφωνήσεις από τον δρόµο... Πώς αντιδρά ο κόσµος βλέποντάς σε;

Με θέρµη και ευγένεια, µε λόγια χαράς που είµαστε στην πόλη τους για να παρουσιάσουµε τη δουλειά µας, µε τακτ, χωρίς υπερβολές.

Κάποιοι ηθοποιοί ενοχλούνται όταν τους πολιορκεί κόσµος εκτός θεάτρου...

Να ενοχληθείς από τον κόσµο που θέλει να σου δείξει την αγάπη και την υποστήριξή του; Από τον κόσµο που σε ακολουθεί, σε εµψυχώνει και σε δυναµώνει να συνεχίσεις παρακάτω; Από τον κόσµο που διψάει για καλό θέατρο και που γεµίζει τους χώρους που παίζουµε; ∆εν µπορώ να το καταλάβω αυτό. Βέβαια, ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και αντιδρά µε άλλον τρόπο, αλλά εγώ και οι περισσότεροι ηθοποιοί και φίλοι που είναι στην οµάδα της «Ορέστειας» απολαµβάνουµε τη µεγάλη αγκαλιά του κόσµου.

Ακόµα κι όταν επιµένουν να βγείτε selfie;

Φυσικά! Σου δείχνει κάποιος την αγάπη του και θα ενοχληθείς; Είναι δυνατόν; Αντίθετα, κάποιες φορές που τους βλέπω διστακτικούς, τους προτρέπω να έρθουν να φωτογραφηθούν µαζί µας και να µας πουν πώς τους φάνηκε η παράστασή µας! «Να έρχεστε», τους λέµε, «την έχουµε ανάγκη την καλή σας κουβέντα και τις χειραψίες, τα φιλιά σας». Και το εννοούµε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved