Γιάννης Στάνκογλου: «Εγώ πήρα τα λεφτά μου από το «Νησί». ∆εν τα πήραν, όµως, όλοι»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Εγώ πήρα τα λεφτά μου από το «Νησί». ∆εν τα πήραν, όµως, όλοι»

Τι λέει ο Γιάννης Στάνκογλου για τα τάλεντ σόους, πώς βλέπει την πιθανότητα να κάνει ξανά τηλεόραση και τι συνέβη με «To Νησί» από το οποίο τον γνωρίσαμε; Ο ηθοποιός μιλάει για όλα...

Θα έµπαινες σε ένα τάλεντ σόου;

∆εν νοµίζω. Σίριαλ θα έκανα ξανά, αν ήταν κάτι τόσο προσεγµένο σαν το «Νησί», και δεν σου κρύβω ότι κάτι καλό έχω... στα σκαριά για τον Alpha. Θα µπορούσα ίσως να παρουσιάζω µια εκποµπή-ντοκιµαντέρ, αλλά δεν τα θέλει αυτά η τηλεόραση.

Πήρες τα χρήµατά σου για το «Νησί»;

Εγώ τα πήρα, ναι. ∆εν τα πήραν, όµως, όλοι. Τι... µάστιγα και αυτή! Να δουλεύεις και να µη σου δίνουν τα χρήµατά σου. Τραγικό και τείνει πια να γίνει ο... κανόνας και όχι η εξαίρεση! Άµα δεν µπορείς να κάνεις µια παραγωγή, µην την κάνεις και αφήνεις τους συντελεστές απλήρωτους. Είναι απαράδεκτο.

Πάµε στο «πρώτη φορά Επίδαυρος», τώρα;

Αυτό το «πρώτη φορά» έχει παίξει πολύ και παραπέµπει αλλού, που µας «χαλάει» (σ.σ.: γελά). Ντεµπούτο στην Επίδαυρο προτιµώ. Μια τεράστια συγκίνηση, ένα µεγάλο δέος, µια σπουδαία εµπειρία, ένα σπουδαίο «δώρο»! Είχα βρεθεί στον χώρο προκειµένου να δω παραστάσεις, αλλά το να παίζεις σε αυτό σού προσφέρει µια πρωτόγνωρη µέθεξη.

Ο κόσµος σε αποθέωσε, χειροκροτώντας θερµά και φωνάζοντας µπράβο για την προσωπική «νίκη» που πέτυχες, Γιάννη.

Καµιά «νίκη» δεν την πετυχαίνεις µόνος! Ο Τσέζαρις Γκραουζίνις σκηνοθέτησε τους «Επτά επί Θήβας» µε έµπνευση, όραµα και µεράκι, κατέθεσε πρόταση ενδιαφέρουσα η οποία υποστηρίχτηκε µε ψυχή και µε πάθος από όλους τους άξιους ηθοποιούς της παράστασης. Η «νίκη» είναι όλων, µια µεγάλη «νίκη».

Πώς ένιωσες την ώρα της αποθέωσης;

∆εν πίστευα την τόση θερµή αποθέωση του κοινού. Μας αγκάλιασε υπέροχα και το ίδιο γίνεται και στη µεγάλη περιοδεία που κάνουµε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved