Μαρινέλλα: «Φίλος καρδιάς είναι µονάχα ο Ρέµος... Εκτιµώ πρόσωπα αλλά φίλους µου δεν τους λέω»
Showbiz

Μαρινέλλα: «Φίλος καρδιάς είναι µονάχα ο Ρέµος... Εκτιµώ πρόσωπα αλλά φίλους µου δεν τους λέω»

Για τη βαθιά φιλία που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τον Αντώνη Ρέμο, από τους λίγους συναδέλφους της με τους οποίους έχει καταφέρει να γίνει φίλη, μιλάει η Μαρινέλλα η οποία αποκαλύπτει και τη σχέση της με την αλήθεια αφού επιλέγει πάντα να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όσο σκληρό και αν είναι αυτό.

Κάνατε γερές φιλίες στη δουλειά αυτή;

Φιλίες-φιλίες όχι. Φίλος καρδιάς είναι µονάχα ο Αντώνης ο Ρέµος. Και οι ανάλογοι φίλοι εκτός χώρου να ’ναι άλλοι τρεις-τέσσερις. Τους µετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είναι ιερό πράγµα η φιλία. Σου µιλάω για την αληθινή φιλία, όχι γι’ αυτές που γίνονται «µόδα» στον χώρο και τελειώνουν µε το που τελειώσουν συνεργασίες. Εκτιµώ κάποια πρόσωπα και συµπαθώ κάποια άλλα, αλλά όχι, φίλους-φίλους µου δεν τους λέω.

Το ότι λέτε τόσο straight τα πράγµατα έχει ένα κόστος, υποθέτω. Το έχετε πληρώσει;

Μόνο straight τα λέω και δεν µπορώ, ούτε θέλω να κάνω αλλιώς. Κάποιοι µπορεί να ενοχλούνται, αλλά έτσι είµαι εγώ. Σε όποιον αρέσω. Οσο για το κόστος που λες, δεν µε αφορά. Τι να χάσω; Τη συµπάθεια κάποιων; Σιγά καλέ! Αλλωστε, όπως ξέρεις πολύ καλά, δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δεν βγαίνω σε τηλεοράσεις. Κάνω µικρές εξαιρέσεις για να προωθήσω την όποια δουλειά ετοιµάζω και µόνο σε όσους εκτιµώ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved