Showbiz

«Δουλειά εκ των… έσω» η ληστεία στην Kardashian

Gossip-tv Team

Πρώην σωματοφύλακας της Kim Kardashian μιλά για την ληστεία στο Παρίσι και δηλώνει σίγουρος πως η δουλειά έγινε εκ τω… έσω. 

Ο Steve Stanulis απολύθηκε από τον Kanye West επειδή εκείνος νόμιζε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του.

Ο 42χρονος μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο για την ληστεία και είπε: «Δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει να εξουδετερώσω πέντε άτομα με όπλα, μπορεί να ήταν απλώς το κάρμα που σου επιστρέφει».

Είπε ακόμα ότι ο Kanye δεν ήταν και ο καλύτερος εργοδότης και πως το ζευγάρι δεν σέβονταν ιδιαίτερα το προσωπικό της ασφάλειάς τους.

«Ήταν κάτι που θα συνέβαινε, δεν σέβονταν τη σημασία της ασφάλειας, όταν δούλευα με τον Kanye έφευγε μόνος του με ένα ταξί και με άφηνε να πάρω άλλο ταξί μόνος μου, με εξόργιζε γιατί δεν έκανα τη δουλειά μου όσο καλά θα μπορούσα. Όταν έβγαινε για δείπνο εγώ καθόμουν σε άλλο τραπέζι και δεν μου προσέφερε ούτε ένα ποτήρι νερό».

Σύμφωνα με τον ίδιο η ληστεία ήταν «100% δουλειά εκ των έσω»: «Πήγαν σε ένα προστατευμένο μέρος, με προστατευμένες εισόδους, ήξεραν ακριβώς πού να πάνε, πού να βρουν τα κοσμήματα», πρόσθεσε, «η ασφάλεια έλειπε με τις αδελφές της και η Κιμ έδειχνε όλα τα κοσμήματά της στο Snapchat. Ήταν ιδανικές συνθήκες για να την κλέψουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved