Showbiz

«Η Σπυροπούλου είχε δημιουργήσει θέμα στο μαγαζί, επειδή δεν έκατσε πρώτο τραπέζι»

Gossip-tv Team

Θυμάστε που μία παρουσιάστρια έκανε φασαρία, επειδή δεν κάθισε στο πρώτο τραπέζι του Estate, όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς, παρόλο που ήταν δωρεάν το τραπέζι αυτό; Ε, σήμερα μάθαμε και ποια είναι...

Αμ θυμάστε, ο Χάρης Σιανίδης, είχε πει τότε στο πρωινό:

«Πριν 1-2 εβδομάδες στο Estate που δουλεύω φιλοξένησα μία παρουσιάστρια η οποία ήρθε Σάββατο βράδυ που είχε το μαγαζί 2.500 κόσμο. Μου λέει η επιχείρηση «Χάρη επειδή το τραπέζι είναι free δεν μπορώ να το βάλω και στο καλύτερο σημείο». Και έξω η παρουσιάστρια φώναζε και ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ''Εγώ είμαι η τάδε, ντροπή, θα πω στους φωτογράφους να μην βγάλουν καμία φωτογραφία''. Τώρα λοιπόν σε συνέντευξή του στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» την κατονόμασε!

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μετά το μετάνιωσα και λίγο. Ίσως έφταιγα και εγώ. Ήρθε στο μαγαζί της είχα κανονίσει εγώ τη γιορτή της, δεν μπορούσε να είναι στο καλύτερο τραπέζι -που δικαιωματικά αξίζει σε έναν celebrity!», είπε και δεν δίστασε να τονίσει: «Όχι όχι! Αλλά δεν καλείς κάποιον...Εγώ αναγνωρίζω τα λάθη μου! Έκατσε ένα δεύτερο τραπέζι! Αλλά έχουμε ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους. Και εγώ έχω ανάγκη την Σπυροπούλου κακά τα ψέματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved