Showbiz

Γιώργος Μάγκας: «Παιδιά δεν κάναμε μαζί, για να μη φέρουμε μεγαλύτερη αναστάτωση»

Για τη γνωριμία με τη σύντροφο του, Τζούλη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Μάγκας.

«Στη Βοσκοπούλα γνώρισα την Τζούλη Τραχανά. Ημουν ήδη όνομα από τις εμφανίσεις μου στον Ελατο. Ηταν καλή τραγουδίστρια. Μακρύ μαλλί μέχρι τη μέση... Γλυκόπιοτη γυναίκα. «Τριαντάφυλλο», σου λέω. Με κοιτάει, την κοιτάω όλο το βράδυ. Σκέφτομαι: «Τι μεζές είναι αυτός;» Της λέω: «Είσαι ωραία κοπέλα! Δυστυχώς, μου αρέσεις πολύ. Είμαι, όμως, παντρεμένος και με τέσσερα παιδιά».
Είχα παντρευτεί στα 26 μου χρόνια τη Γιάννα.

Αυτή μου απαντά: «Και εμένα μου αρέσεις. Σε θαυμάζω, αλλά και εγώ είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά». Ολο το βράδυ έβαζε γαρίφαλα στο κλαρίνο. Από τα τριάντα μου χρόνια είμαι με την Τζούλη, χωρίς να έχουμε στεφανωθεί. Εκείνη πήρε διαζύγιο, εγώ όχι. Ωστόσο εκείνο το βράδυ τής είπα: «Εσύ θα είσαι η γυναίκα μου από εδώ και στο εξής, και πρόσεξε μη με πληγώσεις» και μου απάντησε: «Κι εσύ θα είσαι ο άνδρας μου και μη με στενοχωρήσεις ποτέ».


Παιδιά δεν κάναμε μαζί, για να μη φέρουμε μεγαλύτερη αναστάτωση, κι έτσι είμαστε όλοι αγαπημένοι. Με την Τζούλη ζήσαμε χρόνια στο Αιγάλεω -μας ξέρουν σαν κάλπικη δεκάρα- και ήρθαμε πλέον στη Λιβαδειά. Είναι η μάνατζέρ μου. Ξέρει και πολύ καλά αγγλικά, γιατί ζούσε στην Αυστραλία. Αυτή μου είπε: «Πρέπει να έχεις ένα image, Γιώργο». Και μου έραψε πενήντα κοστούμια. Ολα τα σχεδίασε μόνη. Σπουδαία μοδίστρα. Με ήθελε στη σκηνή να λάμπω. Εγώ έβαλα μετά τα κοσμήματα και συμπλήρωσα το πακέτο. Πάντως, ό,τι δαχτυλίδι ή καρφίτσα να φορέσω, ένα πράγμα δεν ξεχνάω: τον σταυρό μου», εξομολογήθηκε ο ίδιος στην Espresso.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved