Εβελίνα Παπούλια: «Να ζω µε κάποιον που ξέρω ότι µε έχει προδώσει; Με την καµία!»

Εβελίνα Παπούλια: «Να ζω µε κάποιον που ξέρω ότι µε έχει προδώσει; Με την καµία!»

Περί ζήλειας, ανθρώπινων σχέσεων και έρωτα μιλάει η Εβελίνα Παπούλια η οποία τονίζει πως η ζήλεια είναι για την ίδια διεγερτική και αποκλείει το ενδεχόμενο να έπαιρνε εκδίκηση από έναν άντρα που θα την απατούσε.

Εσύ υπήρξες ποτέ εκδικητική, Εβελίνα;

Να πάρω εκδίκηση γιατί; Από ποιον;

Από κάποιον που σε έχει απατήσει, όπως απάτησαν τη Μερτέιγ που παίζεις...

∆εν µε έχουν απατήσει ποτέ, άρα δεν έχω µπει στη διαδικασία να σκεφτώ πώς θα φερόµουν. Να εκδικηθώ, όµως, νοµίζω ότι δεν θα το έκανα ποτέ. Ούτε µία στο δισεκατοµµύριο! Είµαι πολύ «σνοµπ» σε αυτό το κοµµάτι. Άµα µε απατήσεις, «γεια σας» (σ.σ.: γελάει). Αλλά δεν µου έχει συµβεί ποτέ.

∆εν θα έδινες, δηλαδή, δεύτερη ευκαιρία;

Είσαι τρελός; Με την καµία! Να ζω µε κάποιον που ξέρω ότι µε έχει προδώσει; Ευτυχώς, µέχρι σήµερα είχα δίπλα µου άντρες που ήξεραν τι θέλουν, που δεν ψάχνονταν να επιβεβαιωθούν, που δεν «έπαιζαν» παράλληλα και ήταν µε όλο τους το είναι δοσµένοι στη σχέση µας.

Πες µου ότι δεν ζηλεύεις κιόλας...

Ε, η ζήλια είναι διεγερτική σε µια σχέση. Ανήκει στα όµορφα παιχνίδια που την αφορούν. Να µη σου πω ότι επιδιώκω να προκαλώ τον άλλο να ζηλέψει και µε ιντριγκάρει το να µε κάνει να ζηλέψω... Αλλά ως εκεί! Και... εντός ορίων!

Ζήλια στον χώρο έχεις νιώσει; Φέτος παίζεις µε τόσες γυναίκες στο «Αλµα»...

Παίζω µε υπέροχες γυναίκες που δεν έχουν κόµπλεξ και µικρότητες. Πώς τα βαριέµαι αυτά! ∆εν ασχολούµαι ποτέ, ακόµα κι όταν µυριστώ ότι υπάρχουν...

Πηγή: Real