Τζίμης Πανούσης: «Εµείς οι κωµικοί είµαστε βαθιά καταθλιπτικοί»
Showbiz

Τζίμης Πανούσης: «Εµείς οι κωµικοί είµαστε βαθιά καταθλιπτικοί»

Για τον ρόλο του ως πατέρας για την ανήλικη κόρη του μιλάει ο Τζίμης Πανούσης ο οποίος επίσης αναλύει τη σχέση του με την τεχνολογία και τα social media αλλά και την ιδιότητά του ως καλλιτέχνης που έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο της κωμωδίας.

Τι σχέση έχετε µε το κινητό σας;

∆εν θέλω να ασχολούµαι. Ούτε Facebook δεν έχω, γιατί αυτά σου τρώνε πολύ χρόνο. Αν θες να γράψεις ένα τραγούδι, να βγεις ένα ραντεβού, δεν µπορείς να ασχολείσαι και µε αυτό. Είναι χάσιµο χρόνου και σκουπίδι. Είναι µάγκες στη Σίλικον Βάλεϊ στην Αµερική. Στα σχολεία που πάνε τα παιδιά αυτών που δουλεύουν στη Microsoft και την Apple απαγορεύεται η χρήση υπολογιστή και κινητού µέχρι 16 χρόνων και είναι µε το χαρτί και την κιµωλία. Εµείς είµαστε µια φάση πίσω, ό,τι ξεπερνιέται στην Αµερική και την Ευρώπη το παίρνουµε εµείς ως trend και χασοµεράµε πολύ. Πολύ στενάχωρα πράγµατα, πώς θα γελάσουµε µε αυτά, δεν ξέρω. Νοµίζω ότι αυτός που είπε «η θλίψη είναι η µυστική πηγή του χιούµορ» έχει δίκιο. Εµείς οι κωµικοί είµαστε βαθιά καταθλιπτικοί. Κι εγώ περνάω κάτι βουτιές στο σκοτάδι απίστευτες.

Με το πέρασµα του χρόνου δεν το έχετε µετριάσει;

Όχι, γιατί δεν έχω καλή αίσθηση του χρόνου. Τις προάλλες πήγα να κάνω µια κεφαλιά-ψαράκι, που έκανα όταν ήµουν 15, και σκοτώθηκα.

Πρέπει να βοηθάει, όµως, αυτό στην πολύ τρυφερή σχέση που έχετε µε την κόρη σας...

Ναι, τώρα είµαστε συνοµήλικοι. Όπως το έπαθα µε τον αδερφό µου, που στο τέλος, αντί να του δίνω κουράγιο εγώ, µου έδινε εκείνος. Το ίδιο συµβαίνει και µε την κόρη µου. Αντί να τη συµβουλεύω εγώ, µε συµβουλεύει εκείνη τι πρέπει να κάνω. Και είναι πολύ ωραίο αυτό, γιατί παίζουµε σουρεαλιστικά παιχνίδια. Συνήθως εγώ είµαι ο Τζάστιν Μπίµπερ που της αρέσει και ξεµαλλιάζουµε τη Σελένα Γκόµεζ (σ.σ.: γελάει). Βέβαια, µετά έρχεται αντιµέτωπη µε την πραγµατικότητα στο σχολείο. Εκεί τρώει χαστούκια, µου έρχεται κλαµένη γιατί δεν της δίνουν την αποκλειστικότητα οι φίλες της, όπως της δίνω εγώ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved