Έλενα Παπαρίζου: «Δεν πιστεύω ότι ο γάµος σκοτώνει τον έρωτα. Σε εµάς τον έχει δυναμώσει»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν πιστεύω ότι ο γάµος σκοτώνει τον έρωτα. Σε εµάς τον έχει δυναμώσει»

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της απολαμβάνοντας τον έγγαμο βίο με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη. Η ίδια μιλάει για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του ως σύζυγος αλλά και για τον γάμο τους που έμεινε κρυφός και πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Παράφορα ερωτευµένη σε βρίσκω, άρα δεν πιστεύεις ότι ο γάµος σκοτώνει τον έρωτα...

Ξέρεις τι τον σκοτώνει τον γάµο, όταν το κάνει αυτό; Το να αφεθείς, το να θεωρήσεις τον άλλο δεδοµένο, το να µπεις σε ρουτίνα, το να µην κεντρίσεις τον άλλο. Πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση, να δείχνεις στον άλλο πόσο σηµαντικός και µοναδικός είναι για σένα. Άµα αφήσεις να βαλτώσει µια σχέση, όποια κι αν είναι αυτή, το έχασες το παιχνίδι! Όχι, λοιπόν, δεν πιστεύω ότι ο γάµος σκοτώνει τον έρωτα. Σε εµάς έχει κάνει το αντίθετο: τον έχει δυναµώσει. Έχει πλουτίσει τη ζωή µου ο Ανδρέας. Στα πέντε χρόνια που είµαστε µαζί και στον έναν χρόνο που έχουµε παντρευτεί, νιώθω πιο πλούσια και αληθινά ευτυχισµένη. Θαυµάζω τον Ανδρέα και τον εκτιµώ. Μην αρχίσω να σου περιγράφω όλα µου τα συναισθήµατα γιατί θα θες ένθετο.

Σας πάντρευαν πολύ καιρό πριν το κάνετε κρυφά και τελευταία σας χώριζαν κιόλας...

Αχ, πόσες φορές είχα παντρευτεί πριν το κάνω. Ήταν το «χόµπι» πολλών να µας παντρεύουν κάθε εβδοµάδα. Γελάγαµε µε το πόσο ευφάνταστοι είναι, γιατί είχαν και λεπτοµέρειες για το πού γινόταν και πότε!

Εσείς, όµως, κάνατε τη µεγάλη έκπληξη. Παντρευτήκατε χωρίς να σας καταλάβουµε.

Ήταν κάτι µόνο για εµάς. ∆εν θέλαµε να το µοιραστούµε µε τον Τύπο και το πετύχαµε. Ήταν πολύ όµορφα, αλλά µόνο για εµάς.

Και δεν είδαµε ούτε καν φωτογραφίες.

Και ούτε θα δείτε! Είµαστε απόλυτοι και κάθετοι και οι δύο σε αυτό. Αυτή την τόσο µοναδική εµπειρία, την «ασφαλίσαµε» µόνο για εµάς και λίγους δικούς µας ανθρώπους.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved