Showbiz

Το ξέσπασμα της Σκορδά «Ντροπή! Μεγάλη ντροπή» και η συγκινητική ιστορία της φίλης της

Gossip-tv Team

Η Νένα Χρονοπούλου ξέσπασε και on camera: «Είναι μία μεγάλη αλήθεια... τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ο Τσίπρας τα ρίχνει στον Καιάδα...

θα δείτε πόσες κλήσεις θα δεχθείτε από μανάδες αγανακτισμένες αφού ξαφνικά από 1η Ιανουαρίου είναι αναγκασμένες να επιβαρυνθούν οικονομικά με 440 ευρώ περισσότερο από το ανύπαρκτο εισόδημά τους για να μάθουν τα παιδιά τους τα αυτονόητα... Μιλάμε για παιδιά που δεν μπορούν να φάνε και πηγαίνουν σχολείο για να τους μάθει μία δασκάλα να τρώει, τι θα κάνουμε δηλαδή; Για τα παιδιά ΑΜΕΑ θα γίνει νέο Κωσταλέξι; Αυτή η νταηλίδικη απόφαση είναι μεγάλη αλητεία... όταν σου χτυπήσει η πόρτα η αναπηρία σε βρίσκει πάντα απροετοίμαστο»

Η Φαίη Σκορδά, σοκαρισμένη από τις δηλώσεις της ηθοποιού, ξέσπασε: «Μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Πω! Πω»! Και στη συνέχεια αποκάλυψε την ιστορία μιας καλής της φίλης που υιοθέτησε ένα παιδάκι από το ΠΙΚΠΑ και ανέφερε την εξέλιξη του παιδιού! Δείτε τη Φαίη να μιλά με συγκινητικά λόγια για την εξέλιξη του παιδιού και τη βοήθεια που πρόσφερε η φίλη της σ’ αυτό το αγγελούδι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved