Ελεονώρα Ζουγανέλη: «∆εν είναι µια ευχάριστη διαδικασία να ξεσκαρτάρεις την ψυχή των άλλων»
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «∆εν είναι µια ευχάριστη διαδικασία να ξεσκαρτάρεις την ψυχή των άλλων»

Για τον τρόπο που αποφασίζει να ετοιμάσει έναν δίσκο μιλάει η Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία εξηγεί και τις διαδικασιές που περνάει η ίδια για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα... 

Πώς προετοιµάζεις έναν δίσκο; Είσαι από τις φωνές που πολλοί θέλουν να δώσεις πνοή στα τραγούδια τους...

Μακάρι. Υπάρχουν συνεργάτες, δηµιουργοί, στιχουργοί, συνθέτες που θα ήθελαν να συνεργαστούν µαζί µου και το ίδιο συµβαίνει και µε µένα. Μου αρέσει να ακούω τραγούδια για να καταλάβω τι µε συγκινεί τη συγκεκριµένη στιγµή. Τώρα είµαι σε µια τέτοια διαδικασία. Εµένα οι δίσκοι µου διαρκούν πάρα πολύ. ∆εν ολοκληρώνεται εύκολα η σχέση µου µε τον προηγούµενο δίσκο µου. Πότε θα βγει νέος δίσκος, ιδέα δεν έχω.

Μπαίνεις στο στούντιο όταν έχεις πολλά τραγούδια;

Όχι. Όταν κάτι µου κάνει κλικ, θέλω να το ακούσω και µε µένα. Γιατί ο δηµιουργός µπορεί να το λέει µε έναν τρόπο δικό του και µε µένα να το ακούω πολύ αδιάφορο. Σε µένα η δυσκολία έγκειται στο να βρω έναν κόσµο αλλουνού, που να είναι ταυτόσηµος µε τον δικό µου κόσµο. ∆εν είναι µια ευχάριστη διαδικασία να ξεσκαρτάρεις τις καρδιές και την ψυχή των άλλων, αλλά νοµίζω ότι όσοι είναι επαγγελµατίες κατανοούν πως δεν γίνεται να συµπίπτουµε όλοι.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved