Showbiz

Footsteps in Athens με τον Κώστα Μαρτάκη

Gossip-tv Team

H νέα διεθνής σειρά ταινιών μικρού μήκους, εμπνευσμένη από το best-seller Protogenesis με τον Κώστα Μαρτάκη σε ρόλο οικοδεσπότη, καλεί τους θεατές να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και να ανακαλύψουν τη μαγεία της χώρας όπως προβάλλεται μέσα από το βιβλίο! 

Η σειρά Footsteps in Athens έκανε μόλις πρεμιέρα στην επίσημη σελίδα της Αμερικανίδας συγγραφέως Alysia Helming, ενώ την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και η νέα collection κοσμημάτων του οίκου ANATOL, the Protogenesis Jewelry Line με κοσμήματα εμπνευσμένα από το ομώνυμο best-seller!

Οι ταινίες μικρού μήκους Footsteps in Athens έκαναν πρεμιέρα στο επίσημο site της Alysia Helming για να διαδώσουν παγκοσμίως την μαγεία της Ελλάδας εξερευνώντας περιοχές της Αθήνας και της ευρύτερης Αττικής που επισκέπτονται οι πρωταγωνιστές μέσα από την ιστορία του βιβλίου, ενώ μάλιστα επί οθόνης βλέπουμε να αναβιώνονται και κάποιες από τις σκηνές του μυθιστορήματος!

Οι τοποθεσίες που προβάλλονται είναι μεταξύ άλλων η Πλάκα, το Μοναστηράκι, ο Λυκαβηττός, η Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά και ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και η Αρχαία Αγορά για τις οποίες το υπουργείο πολιτισμού χορήγησε για πρώτη φορά μετά από 60 περίπου χρόνια ειδική άδεια κινηματογράφησης εντός των αρχαιολογικών χώρων και αναμένεται να ανέβουν και αυτές σύντομα μαζί με τις υπόλοιπες ταινίες στο footstepsinathens.com!

Οι υψηλής κινηματογραφικής αισθητικής μικρού μήκους ταινίες σε σκηνοθεσία του Βασίλη Αντωνιάδη, είναι μία παραγωγή της PROTOGENESIS MEDIA μαζί με την Filmskin και την PANIK Entertainment Group και έχουν ως κεντρικό οικοδεσπότη τον Κώστα Μαρτάκη, ενώ μάλιστα το ερχόμενο έτος πρόκειται να διαγωνιστούν σε κάποια από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ ταινιών!

Ο Κώστας Μαρτάκης δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Αμερικανίδα συγγραφέα Alysia Helming. Πρόσφατα ένωσε δυνάμεις με την Helming για τη δημιουργία του επίσημου soundtrack του βιβλίου με τίτλο Forever and Tonight (σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου & στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου), ενώ ο ίδιος αποτέλεσε έμπνευση για έναν από τους κεντρικούς χαρακτήρες του βιβλίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved