Showbiz

Ρέμος-Πάολα: Απαντούν πρώτη φορά στα καρφιά της Ελένης Βιτάλη

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Ρέμος και η Πάολα απάντησαν στα βέλη της Ελένης Βιτάλη, η οποία είχε πει: «η Πάολα βγάζει τον πισινό της» και «ο Ρέμος ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα».

Ο Αντώνης είπε: «Τις ακούω τις κριτικές. Πραγματικά ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Είναι φυσιολογικό. Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Έτυχε να ειπωθεί κάτι και τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το τραβάμε από τα μαλλιά! Ο κόσμος είναι ο τελικός αποδέκτης και ο κριτής για το ποιος είμαι εγώ και ποιος εσύ. Αυτός είναι που κρατάει τις αξίες ή τις αποκαθηλώνει», ανέφερε, ερωτηθείς από δημοσιογράφους στα MAD VMA, ο Αντώνης και συνέχισε: «επειδή αν θες, ζούμε σε μία εποχή γενικής αποκαθήλωσης και ανάδειξης του “τίποτα”, μέσα σε αυτό το κλίμα υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν να δώσουν κάτι πραγματικά καλό. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο της κουλτούρας. Άξια παιδιά έχει παντού».

Ενώ η Πάολα τόνισε: «Στην αρχή οι αρνητικές κριτικές με σόκαραν. Γιατί δεν τα άκουγα στο χωριό μου. Είναι πολύ σημαντικό. Νόμιζα ότι ποτέ δεν θα με πείραζαν εμένα. Αλλά τελικά με πείραξαν... Εμένα με ενδιαφέρει να ασχολούνται με τη δουλειά μου και τη φωνή μου. Τώρα τι να πω για τα ρούχα; Και τώρα λιλιπούτειο είναι το φόρεμα. Αχ δεν μπορώ! Εντάξει! Ok», ανέφερε η τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved