Η Μελίνα Ασλανίδου παραδέχεται: «Θέλω να µοιραστώ τη ζωή µου µαζί του!»
Showbiz

Η Μελίνα Ασλανίδου παραδέχεται: «Θέλω να µοιραστώ τη ζωή µου µαζί του!»

Καυτό αναµένεται να είναι το καλοκαίρι για τη Μελίνα Ασλανίδου, που διανύει περίοδο µεγάλου έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Βασίλη Μουντάκη.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός κοµµωτής και επιχειρηµατίας ξεκίνησαν δυναµικά τις διακοπές τους, καθώς, σύµφωνα µε τη Real, απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγµές στην ειδυλλιακή Σκιάθο µαζί µε φιλική παρέα. Έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία Λαλάρια, που φηµίζεται για τα καταπράσινα νερά της, ενώ τα βράδια απολάµβαναν βόλτες στα σοκάκια του νησιού ή δοκίµαζαν τις υπέροχες παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της περιοχής.
Οι δύο ερωτευµένοι δεν σταµάτησαν να αναρτούν στους προσωπικούς τους λογαριασµούς στα social media ενσταντανέ από την παραµονή τους στο κοσµοπολίτικο νησί των Σποράδων. Ένας κοινός τους φίλος, µάλιστα, «πρόδωσε» τις ξέγνοιαστες στιγµές τους σε γνωστό beach bar του νησιού, ανεβάζοντας µια κοινή φωτογραφία τους από την παραλία που αποδεικνύει για ακόµη µια φορά πόσο ευτυχισµένοι είναι.
Αξίζει να σηµειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Μελίνα Ασλανίδου εκδηλώνει δηµόσια τα συναισθήµατά της για έναν άντρα, καθώς πάντοτε τηρούσε σιγήν ιχθύος για τις σχέσεις της. Κι ενώ ποτέ δεν µιλούσε για την προσωπική της ζωή, σήµερα ποζάρει ανέµελη στο πλευρό του αγαπηµένου της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή η σχέση, αν και µετράει µόλις έξι µήνες, σηµαίνει πολλά για εκείνη. «Ζω τον απόλυτο έρωτα», αποκαλύπτει η ίδια σε πρόσωπο του φιλικού της περιβάλλοντος και συµπληρώνει: «Θέλω να µοιραστώ τη ζωή µου µαζί του!».
Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι η Μελίνας Ασλανίδου παρευρέθη στον γάµο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά συνοδευόµενη από τον αγαπηµένο της, ενώ επέλεξε να µοιραστεί µε τους διαδικτυακούς της φίλους µια φωτογραφία από τη γαµήλια δεξίωση που την απαθανάτιζε αγκαλιά µε τον σύντροφό της και τη λαµπερή νύφη. Το καλοκαίρι για το ερωτευµένο ζευγάρι δεν σταµατά, φυσικά, εδώ. Η τραγουδίστρια ξεκίνησε ήδη την καλοκαιρινή περιοδεία της, η οποία περιλαµβάνει εµφανίσεις και σε διάφορα µέρη της Κρήτης, τόπο καταγωγής του αγαπηµένου της, κάτι που θα της δώσει την ευκαιρία να συνδυάσει µοναδικά δουλειά, έρωτα και διακοπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved