Κώστας Βουτσάς: «Το θέατρο είναι ο µεγάλος µου έρωτας»
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: «Το θέατρο είναι ο µεγάλος µου έρωτας»

Ένας από τους καλύτερους κωµικούς της... παλαιάς φρουράς, ο Κώστας Βουτσάς, βάζει κάτω πολύ νεότερούς του µε τη ζηλευτή του ενέργεια. ∆ιανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής του, αλλά είναι αεικίνητος και ακάµατος, τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά.

Είναι χείµαρρος κάθε φορά που µιλάµε και δεν µπορεί παρά να σε συνεπάρει. «Το θέατρο είναι ο µεγάλος µου έρωτας - από παιδί βρίσκοµαι σε αυτό και θα παραµείνω ενεργός όσο µπορώ. Μικρός είµαι ακόµα, άλλωστε! ∆εν µπορώ να ζήσω µακριά από τη σκηνή. Το ξέρεις καλά, βλέποντάς µε τόσα χρόνια. Μου δίνει ζωή, µου δίνει φιλί ζωής και θέλω να παίζω - να µη σταµατάω», θα πει.
Τον καιρό αυτό συµµετέχει δυναµικά στην ποντιακή επιθεώρηση «Ζωή και κότα... µε χαβίτς και κορκότα», που περιοδεύει ανά την Ελλάδα σε σκηνοθεσία του ικανού Γιάννη Μποστατζόγλου µε πρωταγωνιστή τον Τάκη Βαµβακίδη. «Παίζω ένα πολύ ωραίο νούµερο σε αυτή, που λέγεται “Η εποχή των παγετώνων”. Υποδύοµαι έναν χασάπη που έχει ξεχάσει τον συνέταιρό του στο ψυγείο και τον βγάζει µετά από 15 χρόνια. Εκείνος έχει µείνει στην Ελλάδα που άφησε και αυτός που παίζω εγώ του περιγράφει τι άλλαξε, µε σπαρταριστές σκηνές και βιτριολική κριτική στην πολιτική και όχι µόνο. Εχει πολύ µεγάλη δύναµη η επιθεώρηση και οφείλει να καυτηριάζει τα κακώς κείµενα που πρωταγωνιστούν στη ζωή µας».

Τα επόμενα σχέδιά του

Παράλληλα, συζητά για τα επόµενα θεατρικά του «χτυπήµατα», ενώ τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει γυρίσµατα για την κινηµατογραφική εκδοχή του έργου «Σµύρνη µου αγαπηµένη», που για δύο σεζόν έσπασε ταµεία στον «Ελληνικό Κόσµο». «Τη λατρεύω τη Μιµή Ντενίση! Είναι πανέξυπνη, ταλαντούχα, κυρία µε ήθος και ευγένεια, γενναιοδωρία. ∆εν είναι καθόλου βεντέτα και έχει µια απίστευτη αξιοπρέπεια. Ακόµα και στο άγριο µπούλινγκ που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο -µεγάλο λάθος του και δεν είναι δυστυχώς το µόνο, το λέω κι ας τον αγαπώ πολύ- παρέµεινε στο ύψος της. Θα κάνουµε µαζί την ταινία, µετά λέµε να παίξουµε τη “Σµύρνη” στην Αµερική, ενώ έχει στα σκαριά και τη συνέχεια αυτού του επιτυχηµένου έργου, όπου θα παίξω τον δίδυµο αδελφό του ήρωα που ερµήνευα», εξηγεί ο Κ. Βουτσάς. Κάνει σχέδια, συζητάει, έχει όνειρα και του λέω πόσο τον καµαρώνω για αυτή τη νοοτροπία του. «Από µέσα είµαι µικρός, άσε το έξω, που κι αυτό µια χαρά είναι (σ.σ.: γελάει)! Σηµασία έχει να αγαπάς τη ζωή, να µην τα παρατάς στις δυσκολίες, να παλεύεις για όσα ποθείς και να απολαµβάνεις την κάθε ηµέρα. Χαίροµαι τις πρόβες, τις παραστάσεις, την επαφή µου µε το κοινό και παράλληλα δεν χορταίνω τους φίλους µου και τη µεγάλη υπέροχη οικογένεια που έφτιαξα. Έχω τις κόρες µου, τις εγγονές µου, τον Ανθιµό µου, την Αλίκη µου, που είναι βράχος δίπλα µου, τον Φοίβο µας που έγινε ενός έτους».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved