Αγγ. Λάμπρη: «Η κόρη µου είναι ό,τι πιο υπέροχο µου έχει συµβεί, το ωραιότερο δώρο της ζωής µου!»
Showbiz

Αγγ. Λάμπρη: «Η κόρη µου είναι ό,τι πιο υπέροχο µου έχει συµβεί, το ωραιότερο δώρο της ζωής µου!»

Αν και χωρίς αποτέλεσµα, η Αγγελική Λάμπρη είχε προσπαθήσει δύο φορές να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι. Αιτία γι’ αυτό, η 5χρονη κόρη της Ευτυχία, που την «κρατούσε» µέχρι σήµερα δίπλα της, στο σπίτι. Κάτι που ναι µεν η ηθοποιός απόλαυσε, όπως εξηγεί, αλλά όχι τόσο ώστε να ξεχάσει την άλλη µεγάλη αγάπη της, την υποκριτική.

«Η αλήθεια είναι ότι την άφησα για πολύ λίγο όταν ήταν 6 µηνών. Ηταν η πρώτη φορά και φρίκαρα λίγο. Θήλαζα αποκλειστικά και µου ήταν πολύ δύσκολο. Θυµάµαι που πήγαινα στην πρόβα και από µέσα µου σκεφτόµουν “εγώ τι δουλειά έχω τώρα εδώ µε όλους αυτούς κι έχω αφήσει το αγγελούδι µου;”. Η δεύτερη απόπειρα ήταν έναν χρόνο µετά, που πήγα στην Αυστραλία για 15 ηµέρες για παράσταση και αναγκαστικά την άφησα στη µαµά µου, στα Ιωάννινα. Επεφτε πολύ κλάµα από το Skype... Από τότε είµαστε αυτοκόλλητες. ∆εν την άφησα ποτέ. Τη λατρεύω, είναι όλη µου η ζωή και µετά τον ερχοµό της όλα τα άλλα µού φαίνονται τόσο µικρά και ασήµαντα. Επίσης, είναι ο πιο σηµαντικός λόγος που επέλεξα να κάνω παιδικό θέατρο. Τώρα είµαστε στη φάση τού να µάθουµε να έχουµε υποµονή. Είναι και εκείνη πολύ ανυπόµονη, όπως κι εγώ».
Και ενώ η σκέψη της για ακόµη ένα παιδί φάνταζε µέχρι πριν από λίγο καιρό ως ουτοπία, τώρα που η Ευτυχία πηγαίνει στο «µεγάλο σχολείο» και έχουν ηρεµήσει τα πράγµατα, ίσως τελικά γίνει πραγµατικότητα: «Είναι µια σκέψη που έρχεται και φεύγει συνέχεια. Η Ευτυχία όµως ζητάει επίµονα αδερφάκι. Προς το παρόν, βέβαια, βολεύεται µε τη φανταστική της αδερφή, η οποία αλλάζει συνέχεια ονόµατα», εξοµολογείται η Αγγελική στη Real και συµπληρώνει: «Η κόρη µου είναι ό,τι πιο υπέροχο µου έχει συµβεί, το ωραιότερο δώρο της ζωής µου!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved