Showbiz

H αποκάλυψη της Καινούργιου για τις αρετουσάριστες φωτό της Δέσποινας Βανδή

Gossip-tv Team

Το photoshop της Δέσποινας Βανδή κάνει τον γύρο της Γαλλίας με αφορμή νέο νόμο.

Μία φωτογραφία της τραγουδίστριας στο περιοδικό Nitro από τον Δεκέμβριο του 2007 ξέθαψαν οι Γάλλοι με αφορμή τον νόμο που περνάει στη Γαλλία για το photoshop. Οι Γάλλοι πέρασαν νόμο σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να γίνεται αναφορά στις εικόνες που έχουν υποστεί Photoshop και δημοσιεύονται από το εκάστοτε περιοδικό.
Ο νόμος αυτός σημαίνει ότι όλα τα μοντέλα που εμφανίζονται στην εμπορικές φωτογραφίσεις, των οποίων τα σώματα έχουν γίνει λεπτότερα ή παχύτερα με το λογισμικό εικόνας, πρέπει να φέρουν σήμανση που θα γράφει «ρετουσαρισμένη φωτογραφία».

Η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε ένα περιστατικό σχετικό με το συγκεκριμένο εξωφύλλου με την Δέσποινα Βανδή. Όταν δούλευε στην δημοσιογραφική ομάδα του Αρναούτογλου μαζί με την Κατερίνα Μπούσιου, η οποία παράλληλα είχε και τις δημόσιες σχέσεις της Βανδή: «χτυπά το τηλέφωνο της και παθαίνει σοκ η Κατερίνα και λέει «φεύγω κυκλοφόρησαν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Βανδή» Βλέπουμε τις φωτογραφίες και την ρωτήσαμε έκπληκτοι «ε, και τι έχει;» ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της ήταν… και τι έγινε; Της έφτιαξαν το δέρμα, λίγο τα μπράτσα και λίγο την κοιλίτσα…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved