Μ. Συνατσάκη: «Εγώ προσωπικά δεν φρικάρω µε το γυµνό σώµα. Κάνω γυµνισµό στις διακοπές µου και...»
Showbiz

Μ. Συνατσάκη: «Εγώ προσωπικά δεν φρικάρω µε το γυµνό σώµα. Κάνω γυµνισµό στις διακοπές µου και...»

Για το νέο θεατρικό της στοίχημα, το μιούζικαλ Hair στο οποίο μάλιστα εμφανίζεται και ολόγυμνη σε μία σκηνή, μιλάει η Μαίρη Συνατσάκη... 

Πάµε στην «µπαµ» είδηση, που σε θέλει να πρωταγωνιστείς στο µιούζικαλ «Hair». Πώς ένιωσες όταν σου έγινε η πρόταση και τι σε έκανε να πεις το «ναι»;

Ο σκηνοθέτης ∆ηµήτρης Μαλισσόβας και ο παραγωγός Γιώργος Ισαάκ ευθύνονται για όλα! Εκείνοι µου µίλησαν για το έργο και είδα στα µάτια τους µια εµπιστοσύνη προς εµένα που µε κέρδισε από την πρώτη στιγµή. Βάζοντας στην εξίσωση το γεγονός ότι ήξερα πόσο φανταστικές ήταν οι προηγούµενες δουλειές τους, καταλαβαίνεις ότι θα ήµουν τρελή αν έλεγα «όχι»! Ταυτόχρονα, όλα τα µηνύµατα που επικοινωνούνται µέσα από αυτό το έργο µε αφορούν τόσο πολύ. Αντιπολεµικό, αντιρατσιστικό, γεµάτο µε τον αγώνα των hippies, που δεν ήθελαν τίποτε άλλο πέρα από αγάπη και ελευθερία για όλους. Η καρδιά µου σκίρτησε αµέσως για όλα αυτά.

Εχεις άγχος γι’ αυτό το νέο «στοίχηµα»;

Επειδή όσο θυµάµαι τον εαυτό µου έχω υπάρξει υπερβολικά αγχώδης, προσπαθώ στο σήµερα να το αφήσω πίσω µου. Εχω αγχωθεί ήδη τόσο στη ζωή µου, που το έχω ξεπληρώσει αυτό το συναίσθηµα και µε το παραπάνω. Βιώνω απόλυτη χαρά και ενθουσιασµό για όλο αυτό που συµβαίνει µε το «Hair». ∆ίνω το 105% του εαυτού µου και θα το διασκεδάσω όσο µπορώ περισσότερο, γιατί είναι τεράστια ευκαιρία και περιορισµένες οι παραστάσεις! ∆εν θέλω µε τίποτα να τελειώσει χωρίς να έχω προλάβει να το απολαύσω.

Το ότι έχεις πλάι σου µια γερή οµάδα και έναν δυνατό σκηνοθέτη σού προσφέρει την αίσθηση της σιγουριάς;

Νωρίτερα που µε ρώτησες γιατί είπα «ναι» σε όλο αυτό, αυτό ακριβώς εννοούσα. Στην πραγµατικότητα αρκούσε να µου πουν το όνοµα του Αιµιλιανού Σταµατάκη και του Ιαν Στρατή (που έχουν αναλάβει τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους), αλλά και του Αρη Πλασκασοβίτη, για να τσιρίξω «ναι!». Και πίστεψέ µε. Ακόµη κι αν είναι λίγο λιγότερο γνωστοί στο ευρύ κοινό οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παράστασης, είναι τόσο µεγάλα ταλέντα, που µαζεύω συνέχεια το σαγόνι µου από το πάτωµα µε αυτά που τους βλέπω να κάνουν στις πρόβες. ∆εν έχω ξαναδεί ποτέ µου πιο ταλαντούχο σύνολο νέων ανθρώπων.

Πόσο σου ταιριάζουν η εποχή που εκτυλίσσεται το µιούζικαλ και όλα όσα αυτή φέρει;

Στην καρδιά µου ξέρω πως µάλλον γεννήθηκα τότε. Είµαι ένα αιώνιο στρουµφάκι που πιστεύει ότι το ανθρώπινο γένος µπορεί να ζήσει µε πολλή αγάπη, πολύ αρµονικά, πολύ ειρηνικά, αν επιστρέψει µε σεβασµό στη φύση, αρχίσει να αφουγκράζεται πιο ουσιαστικά τον εαυτό του και σταµατήσει να φοβάται τόσο πολύ.

Το promo ήταν τολµηρό και συζητήθηκε ιδιαίτερα. Το φοβήθηκες να φωτογραφηθείς έτσι;

∆εν φοβήθηκα καθόλου, κυρίως επειδή δεν βρίσκω προσωπικά τίποτα το προκλητικό στο promo µας. Υπέροχα συνθήµατα πάνω σε σώµατα. ∆εν έχει καµία λαγνεία ή προστυχιά όλο αυτό.

Υπάρχει και ολόγυµνη σκηνή στο έργο. Αυτό σε αγχώνει, Μαίρη;

∆εν έχουµε φτάσει ακόµη σε αυτή τη σκηνή και ξέρω πως ο σκηνοθέτης µας θα µας προσέξει πολύ, θα µας προστατεύσει ακόµη περισσότερο και θα δηµιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες πάνω στη σκηνή, ώστε να µην αισθανθεί κανείς άβολα. Εγώ προσωπικά δεν φρικάρω µε το γυµνό σώµα. Κάνω γυµνισµό στις διακοπές µου (όχι οπουδήποτε φυσικά) και έχω αρχίσει εδώ και µερικά χρόνια να διαχωρίζω το «σεξ» από το γυµνό, που νοµίζω ότι η κοινωνία τα έχει απολύτως ταυτισµένα. Το γυµνό µπορεί να είναι τελείως αγνό, ειδικά όταν έχει να «πει» κάτι τόσο ουσιαστικό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved