Showbiz

Άση Μπήλιου: Μιλά πρώτη φορά για τις αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης και της στέλνει μήνυμα

Gossip-tv Team

Η Άση Μπήλιου μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, το μήνυμα που της έστειλε η παρουσιάστρια αλλά σχολίασε πρώτη φορά on camera τις αλλαγές της!

Η αστρολόγος είπε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: "Με συγκίνησε το μήνυμα της Ελένης. Με την Ελένη δεν είχα ποτέ κανένα θέμα, τη νιώθω φίλη μου και πιστεύω ότι κι εκείνη το ίδιο νιώθει για εμένα, άσχετα αν η συνεργασία μας διακόπηκε. Πιστεύω ότι κι εκείνη έχει μπει σε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή της επαγγελματικά, όπως και εγώ...".

Όσο για το εάν θα συνεργαστούν ξανά, τόνισε: "Αν θα ήθελα να βρεθώ στο πλευρό της; Νομίζω αυτή τη στιγμή ότι είμαστε μια χαρά έτσι όπως είμαστε. Αν στο μέλλον αλλάξει κάτι και βρούμε ένα concept που θα μπορούσαμε να είμαστε ξανά μαζί, δεν νομίζω να υπήρχε κάποιο πρόβλημα".

Για τις αλλαγές της Ελένης είπε η Άση: "Οι αλλαγές έχουν μέσα τους την έννοια του ρίσκου. Το αν θα βγει δεν θα το δούμε τώρα, δεν έχει περάσει ούτε μήνας, θα το δούμε στο τέλος της σεζόν. Μη βιαζόμαστε ούτε να βγάζουμε συμπεράσματα, ούτε να κρίνουμε".

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved