Γιώργος Κιμούλης: «∆εν µπορώ να µε φανταστώ εκτός σκηνής. Συγγνώµη»
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: «∆εν µπορώ να µε φανταστώ εκτός σκηνής. Συγγνώµη»

Ο Γιώργος Κιμούλης παραδέχεται πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του εκτός θεάτρου ενώ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν τον έχουμε δει ποτέ στο Εθνικό Θέατρο... 

Τι σε κρατάει παθιασµένο στο θέατρο;

Το να µη χαθεί αυτό το πάθος! Οσο κι αν ακούγεται περίεργο. Μεγαλώνοντας, νιώθεις πως το πάθος αδυνατίζει. Αυτό σε τροµάζει. Παλεύεις λοιπόν να το διατηρήσεις µε κάθε τρόπο, γιατί ξέρεις πως αν χαθεί, χάθηκες κι εσύ.

Υπήρξε στιγµή που ήθελες να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να αφήσεις το θέατρο;

Ποτέ. ∆εν µπορώ να µε φανταστώ εκτός σκηνής. Συγγνώµη.

Είναι έρωτας το θέατρο;

Αγάπη περισσότερο. Αγάπη και ανάγκη.

Ελάχιστες φορές σε είδαµε στο Εθνικό Θέατρο. Και είναι περίεργο αυτό για έναν ηθοποιό της κλάσης σου.

Όχι ελάχιστες. Ποτέ. Μόνο σε ένα έργο έχω παίξει κι αυτό µόνο για δύο παραστάσεις. Το γιατί δεν το ξέρω. Μάλλον έτυχε. Τι να πω; Ο κάθε καλλιτεχνικός διευθυντής έχει τις απόψεις και το όραµά του. Το κατανοώ και το αποδέχοµαι πλήρως. Εκανα τις δουλειές µου κι εκτός Εθνικού. Ο Στάθης Λιβαθινός µού πρότεινε το «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» του Μίλερ σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη. Οι παραστάσεις θα αρχίσουν στις 15 Φεβρουαρίου. Το θεωρώ ιδιαίτερα τιµητικό και τον ευχαριστώ. Επίσης, εκτιµώ και αγαπώ τη Νικαίτη και ήθελα εδώ και χρόνια να συνεργαστούµε. Θέλω να πιστεύω πως το αποτέλεσµα της δουλειάς µας θα είναι ανάλογο των προσδοκιών µας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved