Showbiz

Ο Κουρκούλης θυμήθηκε τι συνέβαινε κάθε φορά που συναντούσε την Μενεγάκη –Έκλαψε από τα γέλια η Ζήνα

Gossip-tv Team

Τον Νίκο Κουρκούλη και τον Πέτρο Ιακωβίδη, φιλοξένησε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης η Ζήνα Κουτσελίνη.

Θείος και ανιψιός μίλησαν για την πρεμιέρα τους σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ ο Νίκος Κουρκούλης αναφέρθηκε στην σχέση του με την παρουσιάστρια η οποία μετρά πολλά χρόνια με εκείνη να του θυμίζει αστεία περιστατικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Ξέρεις πόσα χρόνια είναι αυτή η σχέση; Εγώ σε θυμάμαι να τρέχεις μέσα στο στούντιο, έχω την εικόνα αυτή μέσα στο μυαλό μου… σε μια τρέλα και μου άρεσες πάρα πολύ», είπε ο Νίκος Κουρκούλης ενώ λίγο αργότερα μας σύστησε τον ανιψιό του, Πέτρο Ιακωβίδη.

«Περνάμε πολύ μεγάλες στιγμές», είπε ο νεαρός τραγουδιστής κι σε εκείνο το σημείο η Ζήνα, θύμισε στον Νίκο Κουρκούλη, τις επικές στιγμές που περνούσαν στο πλατό με την Ελένη Μενεγάκη.

«Με τον Κουρκούλη έχουμε και μία προυπηρεσία στις εκπομπές... Όποτε η Μενεγάκη τον ρωτούσε για κάποιον γνωστό της, θυμάσαι;», με τον τραγουδιστή να της απαντά γελώντας: ««Έχουμε πεθάνει ζωντανούς, έχουμε αναστήσει νεκρούς!».

«Μιλούσε και του έλεγε η Ελένη "Τι κάνει αυτός ο θείος σου;" και της έλεγε "Άσε μας ρε Ελένη, δεν σου έχω πει ότι πέθανε;"» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, ενώ αργότερα θυμήθηκαν κι άλλα τέτοια περιστατικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved