Showbiz

Αποστολάκης: «Η γυναίκα η σημερινή κάνει τα πάντα για να είναι γαμ@σ@μ@ και ξεχνάει να είναι...»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στο πρωινό για τις σχέσεις των αντρών με τις γυναίκες, εάν μπορεί να μείνει για αρκετό διάστημα μόνος τους και αναφέρθηκε και στις σημερινές γυναίκες και πόσο έχουν αλλάξει!

Ο ηθοποιός είπε: «Τα πάω καλά με τον εαυτό μου. Έχω πάει σινεμά μόνος μου, σε μπαρ, έχω πάει διακοπές μόνος μου… Έχω αντέξει 4 χρόνια χωρίς σχέση, όχι χωρίς τα άλλα…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι τίμια, ουσιωδώς και πολύ αληθινά δεν έχω αγαπήσει ακόμα άνθρωπο που ήμουν σε σχέση μαζί του… Ζούμε την εποχή της εικόνας, μια εικονική πραγματικότητα, γι’ αυτό είναι σε έξαρση το facebook, το instagram κλπ… Πάνε στα μπουζούκια κι αν τους ρωτήσεις για ένα τραγούδι, δεν ξέρουν να σου απαντήσουν γιατί ασχολούνται με το κινητό, θέλουν να δείξουν στους άλλους ότι περνάνε καλά.
Στις σχέσεις έχουν χαθεί λίγο οι ρόλοι. Μία γυναίκα που θα σου πει μη σου γ@μ@σ@ και σου σκάσω κανένα μπάτσο… Για μένα η γυναικεία φύση πρέπει να κρατάει τον ρόλο της και η αντρική τη δική της… Γιατί οι άντρες να φλερτάρουν μια γυναίκα χορτάτη; Η γυναίκα η σημερινή κάνει τα πάντα για να είναι γαμ@σ@μ@ και ξεχνάει να είναι αγαπήσιμη».
Δείτε τις δηλώσεις του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved