Showbiz

Σταμάτης Μαλέλης: «Το bullying που δέχεται αυτές τις ημέρες η Μποφίλιου είναι απαράδεκτο»

Gossip-tv Team

Για τον «πόλεμο» που δέχεται τα τελευταία 24ωρα η Νατάσα Μποφίλιου σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη της, μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης,  ο οποίος τάχθηκε υπέρ της τραγουδίστριας.

«Εγώ τρόμαξα με την κριτική που της έκαναν. Είπε την άποψη της, είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς. Το bullying το οποίο δέχεται αυτές τις ημέρες είναι απαράδεκτο. Δηλαδή πρέπει να μας φοβίζει όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθερία, στη δημοκρατία, στις ανθρώπινες αξίες, πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να φοβόμαστε.

Υπάρχει μια απίστευτη επίθεση εναντίον της κοπέλας αυτής που είπε μια διαφορετική άποψη από αυτή που πίστευαν αυτοί που της επιτίθενται. Για εμένα η επίθεση που δέχεται αυτή τη στιγμή είναι φασιστική και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Είμαι ξεκάθαρα με τη Μποφίλιου. Τι να πω στο κορίτσι; Είμαι και εγώ μαζί της όπως και χιλιάδες άλλοι.

Όχι για τη Μποφίλιου, για να υπερασπιστούμε το αυτονόητο. Το δικαίωμα να λέει ο καθένας την άποψη του χωρίς να φοβάται», είπε στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των Κου Κου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved