Μιμή Ντενίση: «Η Μαριτίνα είναι το φως της ζωής µου. Είµαι περήφανη, γιατί δεν έχει το ψώνιο... »
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Η Μαριτίνα είναι το φως της ζωής µου. Είµαι περήφανη, γιατί δεν έχει το ψώνιο... »

Η Μιμή Ντενίση μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για την κόρη της Μαριτίνα και παραδέχεται πως θα ήθελε να έχει αποκτήσει περισσότερα παιδιά... 

Η Μαριτίνα, η κόρη σου, είναι η µεγάλη σου λατρεία;

Η Μαριτίνα είναι το φως της ζωής µου, µαζί µε την υπόλοιπη οικογένειά µου... Τη λατρεύω και της έχω απόλυτη εµπιστοσύνη. Είµαι περήφανη γι’ αυτή, γιατί δεν έχει το ψώνιο που έχουν παιδιά καλλιτεχνών µε µικρότερη φήµη από τη δική µου. Είναι προσγειωµένο παιδί και το χαίροµαι πολύ.

Τη φροντίζει µε πολλή αγάπη η συνεργάτις και φίλη σου Νατάσα Μπαρµπουνάκη...

Η Νατάσα είναι µέλος της οικογένειάς µου και είναι ιδιαίτερα πολύτιµη στη ζωή µου

Σε βλέπω να κοιτάς µε λατρεία τον ανιψιό σου τον Θανάση που είναι δίπλα µας. Θα ήθελες να έχεις αποκτήσει κι άλλα παιδιά;

Αν µε άφηνε η Μαριτίνα, ναι (σ.σ.: γελάει)! Αλλά δεν ήθελε. Πολλά παιδιά θα έκανα. Να, τον Θανάση τον παίρνω τρεις µέρες κοντά µου, δεν τον χορταίνω. Μαζί µου έρχεται και στο θέατρο... Ναι, θα ήθελα να είχα πολλά παιδιά. Θα ήθελα πέντε. Ίσως και παραπάνω.

Πάµε στον «µαραθώνιό» σου. Ξεκινάει τα Χριστούγεννα το «Η ζωή µου όλη» στον «Ελληνικό Κόσµο» και µετά έχεις γυρίσµατα;

Ξεκινάω γύρω στον Μάιο γυρίσµατα για την κινηµατογραφική εκδοχή του «Σµύρνη µου αγαπηµένη», συζητώ να κάνω καλοκαιρινή περιοδεία της, ενώ προχωρώ στη συγγραφή της συνέχειάς της που θα ανέβει την επόµενη σεζόν στον «Ελληνικό Κόσµο». Κανονικός µαραθώνιος, που λες κι εσύ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved