Κωστόπουλος: «Ακόµη και µόνος µου να είµαι, δεν θα πάρω σουβλάκια και πίτσα απέξω, θα µαγειρέψω»
Showbiz

Κωστόπουλος: «Ακόµη και µόνος µου να είµαι, δεν θα πάρω σουβλάκια και πίτσα απέξω, θα µαγειρέψω»

Ένας... μάγος της κουζίνας είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος μιλάει για την μεγάλη αγάπη που έχει για τη μαγειρική... 

Σου αρέσει η συναναστροφή µε τους ηθοποιούς που παίζετε µαζί…

Είναι ταλαντούχα παιδιά. Η Νάντια Μπουλέ, που στο Μουσικό Θέατρο σκοτώνει, η Βασιλική Τρουφάκου, η Ελένη Βαΐτσου, η Ευγενία Σαµαρά, όλοι. Και ο ∆ήµος Αναστασιάδης, πέρα από το ότι τραγουδάει πάρα πολύ καλά, χορεύει κιόλας, είναι πολύ πειστικός Τραβόλτα. Είναι µια καλή παραγωγή, από τους χορευτές µέχρι όλους τους συντελεστές.

Τελευταία µπαίνεις διαρκώς σε νέα πεδία, σε νέες περιπέτειες. Εκτός από το θέατρο, ετοιµάζεις και ένα σαντουιτσάδικο.

Προσπάθειες είναι να ξεκολλήσω, να κάνω κάτι, γιατί ο χώρος των media είναι ένας κατεστραµµένος χώρος, µια νεκρή φύση αυτή την εποχή. ∆εδοµένου ότι δεν κάνω και τηλεόραση τώρα, είµαι υποχρεωµένος να ψάξω άλλες µεριές. ∆εν έχω άλλα βιοποριστικά µέσα. Τώρα το «Street Deli», που θα κάνω στο Κολωνάκι, θα σερβίρει υπέροχα σάντουιτς που τα έτρωγα και τα ζήλευα για χρόνια στην Αµερική και υπέροχες σαλάτες και smoothies. Κι επειδή δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ, το εξήγησα σε κάποιους ανθρώπους που έχουν εστιατόρια και µου είπαν κάν’ το. Το µαγαζί είναι δικό τους, αλλά εγώ είµαι ο δηµιουργός των φαγητών και του στιλ και όλα. Τρέχουµε να προλάβουµε να ανοίξει πριν από τα Χριστούγεννα.

Επέστρεψες και ως dj.

Ναι, παίζω στο «Tier» στο Νέο Ψυχικό και θα παίζω και στο «Jolene», ένα νέο κλαµπάκι που άνοιξε στο Κολωνάκι. Αυτά κάνω και µε ενδιαφέρει να ασχοληθώ πιο πολύ µε το φαγητό, γιατί εκεί µπορείς να οικοδοµήσεις, να υπάρχει µια σταθερότητα, όλα τα υπόλοιπα, ως dj ή να πας στο θέατρο µια φορά, είναι περαστικά.

Είχες πάντα µια αγάπη για το φαγητό.

Ισχύει. Τρία πράγµατα αγαπούσα, τα περιοδικά, τη µουσική -είχα χιλιάδες δίσκους- και το φαγητό. Πολλές φορές, σε ξενοδοχεία που είχα µείνει στο εξωτερικό, πήγαινα στην κουζίνα και έκανα µαθήµατα µαγειρικής. Ξεκίνησε από ανάγκη ως φοιτητής στο Παρίσι και έγινε ευχαρίστηση. Ακόµη και µόνος µου να είµαι, δεν θα πάρω σουβλάκια και πίτσα απέξω, θα µαγειρέψω.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved