Κωστόπουλος: «Πιο πολύ µε ενδιαφέρει να στήσω κάτι να επιβιώσω, παρά να κάνω κάτι µεγαλειώδες»
Showbiz

Κωστόπουλος: «Πιο πολύ µε ενδιαφέρει να στήσω κάτι να επιβιώσω, παρά να κάνω κάτι µεγαλειώδες»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλάει για την μυθιστορηματική ζωή του και κάνει έναν μικρό απολογισμό... 

Η ζωή σου, πάντως, είναι τελείως µυθιστορηµατική…

∆εν ξέρω. Και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είναι κωµωδία ή δράµα.

Όλα τα έχει η ζωή και µπορεί να είναι και παράλογη πολλές φορές.

Παράλογη σίγουρα. Εχει πράγµατα που δεν φαντάζεσαι ότι µπορεί να σου συµβούν, είτε τα καλύτερα είτε τα χειρότερα. Φαντάζεσαι ότι η ζωή πηγαίνει µε µικρά ανεβοκατεβάσµατα, αλλά µερικές φορές έχεις θεαµατικές ανόδους και θεαµατικές πτώσεις. Αυτό δεν µπορείς να το προβλέψεις και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συµβεί την επόµενη µέρα. Οπότε, αυτή τη στιγµή πιο πολύ µε ενδιαφέρει να στήσω κάτι να επιβιώσω, παρά να κάνω κάτι µεγαλειώδες. Είµαι στην πρώτη φάση, µπας και αρέσουν τα σάντουιτς, µπας και η µουσική πάει, µπας, µπας… ∆εν πηγαίνω µε καµιά σιγουριά, ούτε ξαναγύρισα εκεί που ήµουν. Κάνω µια προσπάθεια ακόµη και πιστεύω ότι, µέχρι να πεθάνεις, προσπάθειες πρέπει να κάνεις. Αυτό.

Είσαι πιο αισιόδοξος απ’ ό,τι ήσουν πριν από λίγο καιρό;

∆εν ξέρω. Επειδή δουλεύω, λίγο µε το θέατρο, λίγο µε το µαγαζί, κάθοµαι και φτιάχνω συνταγές, όλο αυτό µε αποσπά, γιατί ένας άντρας, αν δεν κάνει κάτι, κι εγώ για ένα διάστηµα κάποιων µηνών δεν έκανα κάτι, είναι δολοφονικό. ∆εν µπορώ να ξυπνάω και να κάθοµαι σπίτι να πίνω καφέ. Πρέπει να βγάζεις λεφτά, να φας, να βγεις, να δουλέψεις, να δηµιουργήσεις, ό,τι κι αν είναι αυτό. Θυµάµαι, τις µεγάλες µέρες των περιοδικών, έγραφα για πλάκα τότε ότι εγώ είµαι ο εκδότης, είµαι ο διευθυντής, αλλά κάνω και τζάµια τα Σαββατοκύριακα, άρα δεν γκρινιάζω. Μια χαρά µου αρέσουν αυτά, αρκεί να πετύχουν, γιατί πολλές φορές πηγαίνεις µε τη µεγαλύτερη αισιοδοξία και βρίσκεις τοίχο. Κι άλλες φορές ξεκινάς κάτι στα χαζά και σου βγαίνει. Οπως και µε τα περιοδικά στα χαζά ξεκίνησα και µου βγήκε ένα ολόκληρο µέλλον για 25 χρόνια.

Προσπαθείς να µην έχεις µεγάλες προσδοκίες για να µην απογοητευτείς;

Ό,τι και να κάνω, πάω πάντα µε µικρό σακούλι. Και το µόνο που πιστεύω είναι ότι το µεγαλύτερο προσόν είναι να δουλεύεις πολύ και να επιµένεις πολύ. Όχι υποµονή, επιµονή και σκάψιµο. Σκάσε και κολύµπα και µη σταµατάς να κολυµπάς, τίποτε άλλο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved