Κωστόπουλος: «Το θέατρο σε τσακίζει. Θέλει πολύ γερό στοµάχι»
Showbiz

Κωστόπουλος: «Το θέατρο σε τσακίζει. Θέλει πολύ γερό στοµάχι»

Πώς θα περάσει τη σημερινή ημέρα, τα φετινά Χριστούγεννα ο Πέτρος Κωστόπουλος και τώρα που θα τον δούμε στο θέατρο, μήπως σκέφτεται να ασχοληθεί από εδώ και στο εξής με αυτό; Ο ίδιος απαντά σε όλα...

Τις γιορτές θα τις περάσεις µε τα παιδιά;

Ναι, θα τις περάσω µε τις κόρες µου και τον γιο µου. Πιστεύω ότι θα έχουµε πολλές ώρες. Θα βγούµε, θα φάµε, θα έρθουν στις πρόβες. Οταν τα παιδιά µεγαλώνουν τα χάνεις, γι’ αυτό τώρα προσπαθώ µε τον γιο µου, όσο δεν θέλει τους φίλους του παραπάνω από εµένα, να περνάω αρκετές ώρες µαζί του. Μετά τον χωρισµό, όταν παίρνεις ένα παιδί κάθε Σαββατοκύριακο, το βλέπεις πιο πολύ απ’ ό,τι το έβλεπες όταν ήσουν σπίτι. Οι κόρες µου έχουν πια τη δική τους ζωή, τις δικές τους παρέες, τα δικά τους ενδιαφέροντα. Εχουν άποψη, µιλάς για τα πάντα, µιλάς για πολιτική, µιλάς για σένα, σου κάνουν κριτική. Τα παιδιά δεν είναι εύκολα στην κριτική, τα παιδιά σου τη χώνουν κι εµένα µου αρέσει αυτό. Τις µεγαλύτερες αλήθειες µπορείς να τις ακούσεις από τα παιδιά σου.

Γι’ αυτό τις ρώτησες πρώτες για το θέατρο;

Ποιον θα έπαιρνα, τους φίλους; Αυτοί θα άρχιζαν να κάνουν πλάκα. Αλλά, εννοείται, οι κόρες µου µε ενδιαφέρουν. Και θέλω, όταν θα έρθουν στο θέατρο, να το διαπράξω καλά εκείνη την ώρα, να µην κρύβουν τα µούτρα τους.

Βλέπεις ότι µπορεί να ξανασχοληθείς µε το θέατρο ή θα είναι µια κι έξω;

Ε, ναι, λες να βρίσκω συνέχεια ρόλους που να µου πάνε; Οχι. Είναι αργά. Αυτό έπρεπε να το είχα σκεφτεί στα 18. Θα µου άρεσαν όλα αυτά, ίσως αν ξαναγύρναγα πίσω να διάλεγα αυτό το επάγγελµα. Γενικά η σόουµπιζ είναι όµορφη, παρότι σου δηµιουργεί στρες. Αν εµείς έχουµε στη δουλειά µας στρες, σκέψου τι στρες έχει κάποιος που ανεβαίνει σε µια σκηνή και θέλει να αρέσει, να βγει καλός, να πάρει καλή κριτική. Σε τσακίζει. Θέλει πολύ γερό στοµάχι. Και να είσαι σε µια χώρα όπως η Αµερική, να πεις ότι έχεις και κάποιες πιθανότητες. Στην Ελλάδα τι να κάνουν; Πιο πολύ το κάνουν για το µεράκι και την τρέλα τους, παρά για χρήµατα. Είναι τόσο λίγα, που είναι αστείο. Γι’ αυτό τους εκτιµώ πάρα πολύ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved