Χατζηαγγελάκης: «Και σε ριάλιτι επιβίωσης να µου ζητούσαν να έµπαινα, δεν θα δεχόµουν. Με τίποτα»
Showbiz

Χατζηαγγελάκης: «Και σε ριάλιτι επιβίωσης να µου ζητούσαν να έµπαινα, δεν θα δεχόµουν. Με τίποτα»

Ανένδοτος είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο ενδεχόμενο να του έκαναν πρόταση για να συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι, ειδικά αν επρόκειτο για παιχνίδι επιβίωσης

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκαλύπτει στη Real ότι πριν από λίγες ηµέρες τού έγινε πρόταση να συµµετάσχει στο ριάλιτι «Το καλύτερο ζευγάρι»: «Με πήραν τηλέφωνο από µια εταιρεία κάστινγκ και µου πρότειναν να µπω σε ένα ριάλιτι, στο οποίο θα συµµετέχουν κάποια ζευγάρια, αλλά αµέσως αρνήθηκα όταν το άκουσα. Οταν αργότερα ρώτησα τι ακριβώς είναι αυτό, κατάλαβα ότι καλώς έπραξα που είπα “όχι”. ∆εν θα µε ενδιέφερε σε καµία περίπτωση. Και σε ριάλιτι επιβίωσης να µου ζητούσαν να έµπαινα, δεν θα δεχόµουν. Με τίποτα. Ούτε σε talent show θα πήγαινα, γιατί δεν θα ήθελα να εκτεθώ. Εχω συνηθίσει να εκτίθεµαι µέσω του θεάτρου αρκετά προστατευµένα. Βέβαια, είναι πιο ενδιαφέροντα σαν προϊόντα. ∆εν κρύβουν κανένα στοιχείο προσβολής. Απλώς έχουν να κάνουν µε το αν είσαι έτοιµος να αντιµετωπίσεις µια έκθεση…».
Μπορεί η υποκριτική να είναι η µεγάλη του αγάπη, η... ερωµένη του όµως είναι η τέχνη της φωτογραφίας. Ο ίδιος σχολιάζει: «Ερασιτέχνης φωτογράφος είµαι. Έχω δει ότι πιάνει το µάτι µου φωτογραφικά. Τη φωτογράφιση την εκλαµβάνω ως ένα κλειστό σύστηµα εµπιστοσύνης του φωτογράφου και του φωτογραφιζόµενου, όπου προσπαθούµε να δηµιουργήσουµε µια ατµόσφαιρα και να βγει ένα αληθινό συναίσθηµα από τον άνθρωπο που φωτογραφίζει. Κυρίως θέλω να ενισχύσω τη θηλυκή πλευρά µέσα από τη δική µου µατιά».
Ο Σπύρος, µαζί µε καλούς του φίλους, είναι ιδρυτής της θεατρικής οµάδας «C for Circus» και, όπως εξοµολογείται, αυτός είναι ο µεγάλος του καηµός: «Αυτός είναι ο καηµός µου και το πάθος µου. Κάνουµε την παράσταση “Γκλουµ”, στο θέατρο “104” κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή». Παράλληλα, αναφέρεται και στα νέα του σχέδια στο διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1, το Netwix: «Τα Χριστούγεννα θα βγει µια µίνι σειρά τρόµου στο Netwix, σε σενάριο του Ζήση Ρούµπου και σκηνοθεσία του Βασίλη Αντωνιάδη µε τίτλο “Athens dark” και θα είναι κάτι πολύ πρωτοποριακό. Με ρίσκο µεν, αλλά έχοντας δει πολλά από αυτό, µπορώ να πω ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Θα είναι θρίλερ φαντασίας, µε βρικόλακες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved