Showbiz

Γιάννης Σμαραγδής: «Θα κινηθώ νομικά! Θα πάω στη Δικαιοσύνη γιατί δεν επιτρέπεται…»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Σμαραγδής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εμείς» και την Χριστίνα Λαμπίρη και τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά γιατί δέχθηκε ύβρεις για την ταινία «Καζαντζάκης».

Ο σκηνοθέτης είπε: «Αυτοί οι οποίοι μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία είναι σαν να μιλάνε για άλλη ταινία. Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πριν μπουν μέσα, αυτή η ομάδα, είναι ομάδα, είπαν “μπαίνουμε τώρα να λιώσουμε τον Σμαραγδή”. Να με λιώσουν είναι λίγο δύσκολο… Όταν βγήκε το πρώτο τρέιλερ ακουγόταν η φράση του Καζαντζάκη που υπάρχει και στην ταινία, που λέει “χαίρομαι που είμαι άνθρωπος και Έλληνας”, αυτό τους ενόχλησε. Ήταν συντονισμένο όλο αυτό να με «χτυπήσουν» και μέσα σε αυτό προστέθηκαν και πράγματα προσωπικά, δηλαδή προσωπικές αισθητικές, που εγώ δεν τις ακολουθώ. Με βρίζουν, ένας μάλιστα έγραψε ότι “εκτέλεσε ο Σμαραγδής τον Καζαντζάκη” και μας είπε και νάνους.

Αυτά όλα θα πάνε στα δικαστήρια, θα κινηθώ νομικά. Αυτοί οι κριτικοί καθοδηγούνται από ένα σύστημα. Θα πάω στη Δικαιοσύνη γιατί δεν επιτρέπεται άνθρωποι που με κάποιο τρόπο έχουν σχέση με το δημόσιο χρήμα να στρέφονται ενάντια στο πολιτιστικά προϊόντα της χώρας».

Και αποκάλυψε στην Χριστίνα ότι η επόμενη ταινία του θα είναι ο Καποδίστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved