Βλοντάκης: «Η Κορίνα είναι η ιδανική σύντροφος και, µαζί µε τα παιδιά µας, µε κάνει ευτυχισµένο»
Showbiz

Βλοντάκης: «Η Κορίνα είναι η ιδανική σύντροφος και, µαζί µε τα παιδιά µας, µε κάνει ευτυχισµένο»

Ο Αντώνης Βλοντάκης που πρόσφατα ενσωματώθηκε, για λίγα επεισόδια, στο καστ της σειράς του Star "Ο άντρας των ονείρων μου" μιλάει για το μέλλον του στον χώρο της υποκριτικής, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο ενώ μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για την οικογένειά του... 

Ο ίδιος αποκάλυψε, ότι του έχει γίνει κρούση να παίξει σε παραπάνω από τα πέντε επεισόδια που έχει κλείσει ήδη, αλλά λόγω του φόρτου εργασίας δεν έχει απαντήσει ακόµα. Παραδέχεται ότι τον γοητεύει η τηλεόραση και πλέον απολαµβάνει τα γκεστ που κάνει. «;Oχι, δεν έχω άγχος πια, µιας και έχω... κολυµπήσει στα βαθιά νερά µε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις “Τρίχες” που είχε πολλές απαιτήσεις». Εχει συζητήσει κατά καιρούς διάφορα και διαφορετικά πρότζεκτ, αλλά για την ώρα δεν έχει βρει κάτι να τον συναρπάσει τόσο ώστε να συµφωνήσει. Τον περασµένο χειµώνα πέρασε επιτυχώς και στο σανίδι κρατώντας έναν πρώτο ρόλο στο «Tres», που είδαµε στη Β’ Σκηνή του θεάτρου «Αλµα». Θα ήθελε να ανέβει ξανά στη σκηνή; «Αν έρθει κάποια πρόταση που να µε δελεάσει, θα το ξανακάνω µε χαρά, αρκεί να βρω τον χρόνο».
Στη σειρά του Star, σύμφωνα με τη real, εµπλέκεται ερωτικά σε ένα ιδιαίτερο τρίγωνο, όµως στη ζωή είναι πιστός στον ευτυχισµένο γάµο του µε την καλλονή Κορίνα Στεργιάδου και στα τρία υπέροχα παιδιά τους. Ποια είναι άραγε η προτεραιότητά του, η δουλειά ή η οικογένεια; Είναι κάθετος στην απάντησή του, που έρχεται χωρίς δεύτερη σκέψη: «Η οικογένειά µου είναι πάνω από όλα! Ετσι ήταν πάντα, έτσι είναι τώρα και έτσι θα είναι και στο µέλλον. Η Κορίνα είναι η ιδανική σύντροφος και, µαζί µε τα παιδιά µας, µε κάνει αληθινά ευτυχισµένο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved