Αρβανίτη-Τσαλταμπάσης: «Αν έρθει ένα παιδί δεν θα πούµε όχι»
Showbiz

Αρβανίτη-Τσαλταμπάσης: «Αν έρθει ένα παιδί δεν θα πούµε όχι»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια. Αλήθεια, σκέφτονται να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια; Δείτε τι απαντάει η ηθοποιός... 

«∆εν αποτελεί προτεραιότητά µας αυτό το διάστηµα η απόκτηση ενός παιδιού», λέει η όµορφη ηθοποιός και συνεχίζει εξηγώντας: «Τόσο ο Θανάσης, όσο κι εγώ αυτή την περίοδο επικεντρωνόµαστε στα επαγγελµατικά µας παρά στην προσωπική µας ζωή. Ο Θανάσης υποδύεται τον Τσάρλι Τσάπλιν στο θέατρο “Ακροπόλ” και εγώ κάνω πρόβες στο θέατρο “Χώρα” για την παράσταση “Γαλάζιο του ουρανού” σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Βέβαια, αν έρθει ένα παιδί δεν θα πούµε όχι. Απλά, δεν είµαστε στο στάδιο εκείνο που θα το επιδιώξουµε».
Η Αγοραστή δείχνει ενθουσιασµένη µε τον ρόλο που έχει αναλάβει στο θέατρο: «Αυτό το διάστηµα κάνω πρόβες για την παράσταση που θα ανέβει στα τέλη Ιανουαρίου στο θέατρο “Χώρα”. Πρόκειται για τη θεατρική µεταφορά του µυθιστορήµατος του Ζορζ Μπατάιγ, ένα κοινωνικοπολιτικό έργο όπου η κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης. Υποδύοµαι µια γυναίκα που έχει τα θέµατά της και βρίσκεται σε µια έντονη ψυχολογική κατάσταση. Από µόνο του όλο το έργο είναι σκοτεινό, οπότε και ο χαρακτήρας που υποδύοµαι είναι απόµακρος».
Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, απολαµβάνει σε κάθε ευκαιρία αποδράσεις σε αγαπηµένους του προορισµούς. Ετσι, αν και οι υποχρεώσεις τους τούς ανάγκασαν να περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, αφού ο Θανάσης είχε παραστάσεις, στο ενδιάµεσο φρόντισαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, για να περάσουν χρόνο µε τους γονείς του ηθοποιού, τους οποίους η Αγοραστή έχει γνωρίσει εδώ και χρόνια και διατηρεί µια πολύ ζεστή σχέση µαζί τους, όπως άλλωστε συµβαίνει και από την πλευρά του Θανάση µε τη δική της οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved