Λένα Παπαληγούρα: «Με κεντρίζει ο... ρόλος της µαµάς! Θέλω ένα παιδί, αυτή είναι η αλήθεια»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Με κεντρίζει ο... ρόλος της µαµάς! Θέλω ένα παιδί, αυτή είναι η αλήθεια»

Σε νέα τροχιά έχει µπει η προσωπική ζωή της βραβευµένης ηθοποιού Λένας Παπαληγούρα και του γοητευτικού συντρόφου της, πολιτικού µηχανικού Άκη Πάντου

Η σχέση τους, την οποία πρώτη είχε αποκαλύψει η Real, µετρά ήδη ενάµιση χρόνο και οι δυο τους απολαµβάνουν την ευτυχία τους συγκατοικώντας στο σπίτι της ηθοποιού στο Κολωνάκι, όπου, µάλιστα, µοιράζονται την αγάπη τους µε έναν µικρό, πανέµορφο γάτο που λέγεται Ιφ. Η επιτυχηµένη τους συµβίωση και τα όµορφα συναισθήµατα του ζευγαριού, που δείχνουν να γίνονται πιο έντονα και ουσιαστικά, έχουν κάνει την ηθοποιό, όπως λέει η ίδια, να αρχίσει να σκέφτεται την ιδέα να αποκτήσουν µαζί ένα παιδί.

Μήπως έχει χτυπήσει το καµπανάκι της µητρότητας για την ηθοποιό; Η ίδια χαµογελά πλατιά στην ερώτηση και το πρόσωπό της φωτίζεται. «Με κεντρίζει ο... ρόλος της µαµάς! Θέλω ένα παιδί, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά αυτά δεν προγραµµατίζονται. Για την ώρα έχουµε τον Ιφ µας, τον οποίο λατρεύουµε και οι δύο και δεν τον χορταίνουµε, αφού σαρώνει όλο το σπίτι! Είναι παιχνιδιάρης και τρυφερός», απαντά η ηθοποιός, η οποία διανύει µια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο επαγγελµατικά όσο και προσωπικά. Οσοι τη ζουν από κοντά λένε ότι πρώτη φορά τη βλέπουν τόσο ευτυχισµένη. Ο ρόλος της... νύφης πώς της φαίνεται, άραγε; Γελάει και µας περιγράφει την καυστική ατάκα της µητέρας της, Ζαΐρας: «Μόλις έκλεισα να παίξω στο θεατρικό “Ο γάµος της Μαρίας Μπράουν”, είπε µε νόηµα: Ας κάνεις την αρχή µε αυτόν τον... γάµο!», και σπεύδει να ξεκαθαρίσει: «Περνάµε τέλεια µε τον Ακη και δεν έχουµε συζητήσει να επισηµοποιήσουµε τη σχέση µας». Αρα, δεν της έχει γίνει ακόµα πρόταση γάµου; «Βαλτοί από τη µαµά µου είστε;», λέει σκασµένη στα γέλια! «Οχι, δεν µου έχει γίνει πρόταση γάµου. Μα γιατί βιάζεστε πιο πολύ από εµάς;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved