Νίκος Μουτσινάς: «Ένα εφτάχρονο ψυχανάλυσης το έκανα και µου έκανε καλό»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Ένα εφτάχρονο ψυχανάλυσης το έκανα και µου έκανε καλό»

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του όπως είναι η ψυχανάλυση που έκανε και τον βοήθησε... 

Πώς θυµάσαι το ξεκίνηµά σου στην τηλεόραση;

Μου άρεσε πάρα πολύ. Ηταν κάτι καινούργιο, που δεν το περίµενα, δεν το είχα προγραµµατίσει. ∆εν ήταν ποτέ στα όνειρά µου να γίνω παρουσιαστής ή δηµοσιογράφος. Ηξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Είχα πάει στον Alpha, για µια ακρόαση, µε πήραν, µε «πέταξαν» στο «Κους Κους» και µετά ακολούθησα µια πορεία που µου άρεσε, γιατί µέσα σε αυτή υπήρχα µε την ιδιότητά µου. Υπήρχε και υπάρχει πολύ θεατράλε µέσα σε αυτό, οπότε δεν απαρνήθηκα κάτι και είπα «τα ξεχνάω και πάω τώρα στην υποκριτική». Πάντα σκοπός µου ήταν να είµαι ηθοποιός. Και γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια γράφω, παίζω, σκηνοθετώ και ασχολούµαι πολύ µε το θέατρο. Ολο αυτό, τότε, το είχα αντιµετωπίσει σαν µια εµπειρία. Ηταν πολύ ωραίο, µου άρεσε και µε βοήθησε. Γνώρισα κόσµο, που τώρα µου χρειάστηκε για να µπορέσω να του παρουσιάσω τη δουλειά µου. Με βοήθησε πολύ η τηλεόραση, µην κοροϊδευόµαστε. Να ξέρουµε και τι µας γίνεται.

Είναι κάποια πράγµατα που πολλοί δεν θέλουν να τα θυµούνται…

Η τηλεόραση δεν αποτελεί τέτοια εµπειρία για εµένα. Με έχει βοηθήσει και οικονοµικά.

Από άσκηση και διατροφή πώς τα πηγαίνεις;

Κάνω κάτι χαζοδιατροφές και κάτι χαζοδίαιτες. Η γυµναστική δεν είναι καθόλου στη ζωή µου και δεν ξέρω πώς να βρω έναν τρόπο να τη βάλω. Υπάρχουν και στιγµές που δεν µπορώ να πιεστώ και λέω: «Ας φάµε και το τραπέζι». Ζηλεύω τους ανθρώπους που έχουν πειθαρχία, αλλά δεν θα πέσω και από τον έκτο. Ούτε µε το περπάτηµα τα πάω καλά…

Χρειάστηκες ποτέ ψυχολόγο;

Ενα εφτάχρονο ψυχανάλυσης το έκανα και µου έκανε καλό. Με βοήθησε σε πάρα πολλά. Είναι και κάποια θέµατα που δεν µπορώ να τα φτιάξω, δεν έχω δύναµη, κουράγιο ή διάθεση. Με βοήθησε πολύ να βάλω σε σειρά κάποια άλλα. ∆εν είµαστε υπεράνθρωποι, απλά είµαστε πολύ εγωιστές και δεν παραδεχόµαστε εύκολα ότι έχουµε ανάγκη. Για τους άλλους το βλέπεις µια χαρά. Είναι περισσότερα τα κύτταρα του εγωισµού µέσα µας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved