Τσιμιτσέλης: «Είναι πολύ σύντοµο το χρονικό διάστηµα που έχω χωρίσει για να σκεφτώ δεύτερο γάμο»
Showbiz

Τσιμιτσέλης: «Είναι πολύ σύντοµο το χρονικό διάστηµα που έχω χωρίσει για να σκεφτώ δεύτερο γάμο»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να λήξουν τον γάµο τους χωρίς εντάσεις. Έχοντας πάρει απόσταση πια από τον χωρισµό, ο ηθοποιός εξηγεί: «Νιώθω καλά, γιατί είµαι πάντα της λογικής ότι την επιλογή που κάνει ο καθένας πρέπει να τη στηρίζει. Πολύ σωστά το διαχειριστήκαµε και εκ του αποτελέσµατος φαίνεται, από τη σχέση µου µε τη µικρή, ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλά». 

Η σκέψη να ξαναφτιάξει τη ζωή του άραγε του περνάει από το µυαλό; «Ποτέ δεν έχω σχεδιάσει κάτι στη ζωή µου σε αυτόν τον τοµέα, έτσι κι αλλιώς. Προτιµώ να αιφνιδιάζοµαι. ∆εν είναι αυτή η προτεραιότητά µου», απαντά. ∆εν αποκλείει, ωστόσο, το ενδεχόµενο ενός δεύτερου γάµου ή ενός ακόµα παιδιού. «Είναι όλα µέσα στη ζωή», όπως λέει, «άµα ζω αύριο, µπορεί να το σκεφτώ. Μπορεί να συµβεί. Αν δεν ζω, δεν θα συµβεί… Ολα είναι σχετικά. Είναι πολύ σύντοµο το χρονικό διάστηµα που έχω χωρίσει για να σκεφτώ τέτοια πράγµατα». Αυτή την περίοδο έχει αφεθεί. Θέλει να αλλάξει κάποια πράγµατα στη ζωή του, αλλά ακόµη δεν κάνει το βήµα. «∆εν γυµνάζοµαι, δεν προσέχω τον εαυτό µου, τη διατροφή µου, γενικότερα δεν µε προσέχω καθόλου…». Σπάνια ένας καλλιτέχνης αναφέρει ποια από τις δουλειές του κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, αλλά ο Γιάννης Τσιµιτσέλης είναι εξαίρεση: «Αρκετές, αλλά θα πω το “Οξυγόνο”, γιατί είναι κοµβικό. Ηταν µια πάρα πολύ δύσκολη ταινία, ένας πάρα πολύ δύσκολος ρόλος, σε πολύ µικρή ηλικία, και ουσιαστικά ήταν ένα κινηµατογραφικό άνοιγµα για εµένα». Οσο για το επιτυχηµένο σίριαλ του Alpha «Ελα στη θέση µου»; «Βάσει AGB έχει λογική να συνεχίσει και του χρόνου. Είναι αρκετά νωρίς για να πούµε µε σιγουριά, αλλά συνήθως οι καθηµερινές σειρές τραβάνε µέχρι τρία χρόνια. Οι τηλεθεατές γουστάρουν πολύ τον Βλάση για την αφέλειά του, τον τσαµπουκά του, το χιούµορ του. Φαίνεται ότι το κοινό περνάει καλά και τον έχει συµπαθήσει. Είναι λίγο ζαµάν φου και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει».

Μετά το «Βάφ’ τα µαύρα» στο θέατρο «Λαµπέτη», όπου ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, ο Γιάννης ετοιµάζεται για τον επόµενο ρόλο του στο θέατρο «Βέµπο» στους «Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες» του Αλέκου Σακελλάριου. «Είναι νωρίς να µιλήσουµε γι’ αυτό, γιατί πρόκειται για του χρόνου τον Οκτώβριο. Είναι σίγουρα εξαιρετικά καλογραµµένο από τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Εχει πάρα πολύ γέλιο. Στην ανάγνωση που έγινε τις προάλλες γελούσαµε ακατάπαυστα. Το “πρόβληµα” της παράστασης είναι ότι έχει πάρα πολλά γέλια. Και ειλικρινά πιστεύω ότι θα το δει πάρα πολύς κόσµος» είπε ο ηθοποιός στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved