Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Γενέθλια για τις κόρες της
Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Γενέθλια για τις κόρες της

Οι κόρες της Ελιάνας Χρσυσικοπούλου είχαν γενέθλια. Η κόρης της, Ισαβέλλα έγινε τριών χρονών και η πιο μικρή ενός έτους.

Η Ελιάνα έκανε στα κορίτσια της ένα πάρτι γενεθλίων. Η δημοσιογράφος το οργάνωσε μόνη της και οι φίλοι των κοριτσιών της πέρασαν τέλεια.
Η Ελιάνα έγραψε: «Ξύπνησα και νόμιζα πως το ονειρεύτηκα: η Ισαβέλλα χθες έγινε 3, η Βικτώρια την Πέμπτη έγινε 1 και μαζί γιόρτασαν για πρώτη φορά τα γενέθλιά τους ??. 14 παιδάκια τις τίμησαν με την παρουσία τους. Διασκέδασαν μαζι της στο αγαπημένο @my_playce_glyfada, χόρεψαν ?, έπαιξαν, έκαναν κατασκευές ? με την Μαρια και την Μιχαλίτσα, έφαγαν τα χαριτωμένα lunchboxes ??????... υποδέχθηκαν την Peppa ? και τραγούδησαν happy birthday πάνω από τις απίθανες τούρτες ?? @mariascakesandcookies. Ευχαριστώ απο την καρδια μου όσους με βοήθησαν και θα δώσω πολλές ιδέες συντομα στο blog μου. Υ.Γ: συγχωρέστε μου που κανω σαν να εχω πάρει το Όσκαρ (σημερα το βράδυ η απονομή...) αλλά ηταν η πρωτη φορά που οργανώνω κατι και για τις δυο μικρες μου ?. Υποθέτω απο του χρόνου θα ειμαι πιο cool (ή μπορεί και οχι). Χρονια πολλα Ισαβελλάκι μου και Βικτωριάκι μου, περασα τελεια στο party σας.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved