Κωνσταντινίδου για κόντρα με Ντενίση: «Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες δηµιουργικές»
Showbiz

Κωνσταντινίδου για κόντρα με Ντενίση: «Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες δηµιουργικές»

Τελικά είναι σε κόντρα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τη Μιμή Ντενίση με την οποία συνεργάζεται στη θεατρική παράσταση για την ζωή και την καριέρα του Στέλιου Καζαντζίδη; Η πρώτη αποκαλύπτει τα πάντα... 

Λίγο µετά την προσωπική σου επιτυχία στο «Τρίτο στεφάνι», ήρθε το «Η ζωή του όλη» στον «Ελληνικό Κόσµο». Πες µου τι κράτησες από το πρώτο και τι σε κέντρισε ώστε να πεις το «ναι» στο δεύτερο.

Πάω όπου µε πάει η ψυχή µου πάντα. Ετσι πήγα στη Θεσσαλονίκη και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και έζησα µια από τις πιο γερές εµπειρίες µου στο σανίδι στην παράσταση που σκηνοθέτησε έξοχα ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Αγκάλιασαν µε µεγάλη θέρµη την Εκάβη, κοινό και κριτικοί, και ήταν ένας απο τους ρόλους που θα κρατάω πάντα µέσα µου. Οσο για το «Η ζωή του όλη», µε κέντρισε ο ρόλος της Γεσθηµανής, της µητέρας που είναι και η γυναίκα-αναφορά στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη,του οποίου το έργο και τη ζωή φωτίζει το έργο που έγραψαν η Μιµή και η Κωνσταντίνα Γιαχαλή. Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά οι δυο τους, έχουν ψάξει στα βήµατα που άφησε, έχουν µιλήσει µε στενούς του φίλους και συνεργάτες του, αλλά και µε τη Βάσω Καζαντζίδη, που έµεινε βράχος πλάι του ως το τέλος, και όλη την παράστασή µας τη διατρέχουν τα σπουδαία τραγούδια που ερµήνευσε µε ψυχή ο λαϊκός αυτός βάρδος από τους σηµαντικότερους που έβγαλε ποτέ η χώρα µας... Πρόκειται για µια µυθιστορηµατική αφήγηση της ζωής του µεγάλου δηµιουργού και ερµηνευτή µέσα από τα µάτια των δικών του, αγαπηµένων του ανθρώπων, αλλά και µια δυνατή τοιχογραφία των µουσικών της εποχής.

Μίλησες για διαφορές που είχατε µε τη Μιµή Ντενίση κατά τις πρόβες της παράστασης αυτής.

Σε µια τηλεοπτική συνέντευξη είπα ότι, επειδή είµαστε έντονες προσωπικότητες και οι δύο, που είµαστε (σ.σ.: γέλια), υπήρξαν και µικρές διαφορές. Αυτό το πήραν και το... ξεχείλωσαν, πως µεταξύ µας έδιναν κι έπαιρναν οι αντιπαραθέσεις κ.λπ. «Πουλάνε» αυτά, ξέρεις! «Εγκληµα στα παρασκήνια» και τα γνωστά (σ.σ.: γέλια). Τη Μιµή την εκτιµώ πολύ, όπως εκτιµώ και τον τρόπο που εργάζεται: σκληρά και µε όραµα κάθε φορά. Στη διαδροµή υπήρξαν κάποιες διαφωνίες δηµιουργικές, αλλά δεν ήταν... αντιπαραθέσεις µε «εκρήξεις» (σ.σ.: γέλια). Είµαστε πολύ καλά τόσο µε εκείνη όσο και µε τον υπέροχο θίασο που στηρίζει τη δυνατή αυτή παραγωγή, που φτιάχτηκε µε πολλή αγάπη. Το κλίµα στα καµαρίνια είναι εξαιρετικό, υπάρχει χαρά, όπως υπάρχουν και αγκαλιές, τόσο που, όταν δεν παίζω, µου λείπουν όλοι τους πολύ. Κι αυτό το κλίµα οφείλεται κυρίως στη Μιµή -να τα λέµε αυτά, γιατί γίνονται παρεξηγήσεις και άλλο που δεν θέλουν τα sites και τα πάνελ να κάνουν πάρτι! Τη σέβοµαι αλλά και την εκτιµώ τη Μιµή. Τελεία!

Πριν από λίγες εβδοµάδες, είχαµε ξυλοδαρµούς στα παρασκήνια ενός θεάτρου. Το έχεις ζήσει ποτέ αυτό;

Εχω ζήσει µεγάλες εντάσεις, αλλά µέχρι εκεί. Όχι, ξυλοδαρµούς όχι. Το βρίσκω τραγικό να συµβαίνει.

Σε γυρίσµατα σειρών σου έχουν «σκάσει» εντάσεις;

Πολλές, αλλά δεν θέλω να στεκόµαστε σε αυτά. Τα αφήνουµε όλα πίσω µας, τα παθήµατα γίνονται µαθήµατα και προχωράµε ευθεία µπροστά πάντα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved