Showbiz

Πάγωσαν στο Πρωινό με την είδηση - βόμβα, που έπεσε για Παπαγιάννη-Παυλίδου

Gossip-tv Team

 Απίστευτη αποκάλυψη για τον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου έγινε στο Πρωινό και έμειναν όλοι άναυδοι!

Ο Νίκος Κοκλώνης θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Πέμπτη στην εκπομπή του, Celebrity Travel, τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη. Ο παρουσιαστής αφηγήθηκε στο Πρωινό το διάλογο που έκανε με τον Παπαγιάννη για το περιστατικό με την Παυλίδου. Η ομάδα του Πρωινού «πάγωσε» με όσα άκουσε.

«Αρχίζει και μου λέει κάτι που όλοι ψιθυρίζαμε αλλά κανείς δεν τον είχε ρωτήσει. Δηλαδή, εγώ ήθελα να τον ρωτήσω «Έτρεχε κάτι ερωτικό μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου κι εσένα»; Μπροστά στην Αγγελική μου απάντησε, το έχω στο επεισόδιο που θα παίξει την Πέμπτη. Η απάντηση θα σας σοκάρει. Τον ρώτησα αν υπήρχε κάτι ερωτικό. Τι έγινε στο Χυτήριο μου τα είπε όλα με λεπτομέρειες…».

Και συνέχισε: «Μου είπε ότι έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Σοφίας Παυλίδου, μου έδειξε φωτογραφίες που το πρόσωπό του ήταν γρατζουνισμένο μέσα στα αίματα από την ίδια. Μου είπε ότι είχαν δώσει τα χέρια και ότι ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε, αλλά την επόμενη μέρα πήγε να παίξει και ήρθαν να τον πάρουν οι αστυνομικοί με τη διαδικασία του αυτοφώρου… Μου είπε επίσης ότι ένα άλλο πρόσωπο μέσα από το Χυτήριο έβαλε λόγια και στις δύο πλευρές».
Έμειναν άφωνοι στο Πρωινό με τις αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved