Γιάννης Ποιμενίδης και Ευγενία Σαμαρά: Έδωσαν χαρά στα παιδιά
Showbiz

Γιάννης Ποιμενίδης και Ευγενία Σαμαρά: Έδωσαν χαρά στα παιδιά

Tην Πέμπτη 29 Μαρτίου δεκάδες εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 και οι ηθοποιοί της σειράς «Παρθένα Ζωή», Γιάννης Ποιμενίδης και Ευγενία Σαμαρά, έδωσαν ραντεβού στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», στην Κηφισιά, όπου φιλοξενεί 24 κορίτσια (3-18 ετών).

Εκεί μία θερμή υποδοχή τους περίμενε από τους ενοίκους της στέγης καθώς και των ανθρώπων που εργάζονται εκεί και μία μεγάλη έκπληξη. Τα κορίτσια έπαιξαν τραγούδια που ετοίμασαν ειδικά για την περίσταση στο πιάνο και όλοι μαζί έγιναν μία παρέα, έφτιαξαν δώρα για τις γιορτές του Πάσχα, μοίρασαν χαρά, χαμόγελα, αγάπη και αισιοδοξία και φυσικά αντάλλαξαν ευχές και πολλές αγκαλιές.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά». Ο ΑΝΤ1, μέσα από στοχευμένες δράσεις καθώς και εθελοντικές ενέργειες, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζόμενους και τους συντελεστές των προγραμμάτων του, θα καλύψει τις διαφορετικές και πολύπλευρες ανάγκες – διατροφή, ψυχολογική, υλικοτεχνική υποστήριξη κ.ά.- Ιδρυμάτων και Φορέων σε Αθήνα, Αίγινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Ιωάννινα και Πάτρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved